29.5.2012

Kissanpäivät

Miika siirsi tänään kissojen kiipeilypuun parvekkeelle ja olipa muuten katit innoissaan! Meidän neidit kun on varsinaisia kerrostalokyttääjiä, ne seuraa pihan tapahtumia kylppärin ja keittiön ikkunoista. Nyt kun puu on siirretty parvekkeelle, aukeaa kissoille näkymät kahteen suuntaan. Kuten huomata saattaa, on tänään kytätty pihan tapahtumia oikein kahden kissan voimin!

Käytiin Miikan kanssa viime torstaina uudemman kerran Ikeassa, koska aiemmin Vantaalta ostettuun expedit-hyllykköön piti saada muutama kaappi, jotta saadaan vauvan vaatteita laitettua sinne, pois meidän kaapista. Tässä nykyisessä kaksiossa kun ei turhan paljoa tuota säilytystilaa ole, niin jotain piti keksiä. Ostettiin siis neljä kaappia ja tarkoitus olisi hommata vielä kaksi lisää, mikäli nuo neljä eivät riitä. Nyt on kuitenkin osa muksun vaatteista päässyt jo uudelle paikalle ja ei tartte enää pelätä, että kun meijän vaatekaapin oven aukasee, niin vaatteet kävelee vastaan :) Pahoittelen kuvien laatua, kaikki on otettu kännykällä.
Kuten kuvasta näkyy, Miikakin viihtyi Ikeassa vallan hyvin!

4 kommenttia:

 1. Kissoilla on oikeen kissanpäivät, ainakin riittää ihmeteltävää! Ja meilläkin Ville jo innoissaan odottaa lähestyvää ikean reissua.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt nuo kissat ei halua muuta tehdäkään, kun kyylätä pihan tapahtumia. Ei tosin haittaa mua, koska pysyvät poissa ilkeyksistä :D Miika viihty yllättävän hyvin Ikeassa, mutta tuskinpa kovin usein sitä saan sinne raahattua :D

   Poista
 2. Hei! Valloittavia kisuja sinulla :) Kyllä olisi meidän kissapojat kateellisia, jos tietäisivät paremmasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä valloittavia, vaikka välillä aiheuttavatkin harmaita hiuksia tempauksillaan ;) Meidän kisut osaavat olla onneks tyytyväisiä tuostakin, vaikka eihän se oo sama asia, kun pääsee vapaana juoksentelemaan. Onneks ne pääsee joka viikonloppu mun porukoiden matkassa maalle ja siellä saakin sitten juosta vapaana niin paljon kun lystää!

   Poista

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!