12.6.2012

Jälleen elävien kirjoissa

Kyllä, sain nukuttua viime yönä yli 8 tuntia! Olo on kuin uudesti syntyneellä, vaikka univelat onkin vielä kuittaamatta. Nyt kun energiaa on hieman aiempaa enemmän, ajattelin siivota koko kämpän lattiasta kattoon, järjestellä toissapäivänä pestyt vauvan vaatteet kaappeihin ja jos vihdoinkin sais myös nuo tuttipullot ja tutit keitettyä. Tuttipullojen ja tuttien keitto on ollut ohjelmassa jo monta viikkoa, mutta jotenkin se on sitten aina jäänyt. Mutta eikös se mene niin, että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty? ;)


Iiris oli nukkumassa parvekkeella, ennenku piti alkaa höpöttämään lintujen kanssa :)

Meidän Iiris jutteli tuossa äsken pitkän pätkän parvekkeella räkättirastaan kanssa. Rastas piti hirveetä älämölöä läheisessä puussa ja Iiris sitten räkytti melkein yhtä hirveen kuulosesti takas. Kyllä oli naurussa pidättelemistä, ku kissa pomppi omassa kiipeilypuussaan ylös ja alas pitäen samalla hirmuista mekkalaa :D


Toissapäivänä sain laitettua vihdoin kesäkukatkin parvekkeelle! Minä kun en mikään viherpeukalo ole (ts. peukalo keskellä kämmentä näissä kukkajutuissa), olin hyvinkin ylpeä saavutuksestani. Kuvissa näkyvien sinkkiruukkujen lisäksi parvekkeella roikkuu vielä kaksi amppelia, joissa on murattia ja valkoista markettaa. Sinkkiruukkuihin laitoin hopealehtiä ja keltaista markettaa, varsin turvallisia ja ehkä tylsänkin näköisiä valintoja siis.

MUOKS! Lisäsin jokaiseen tekstiin nyt tunnisteet ja blogitekstejä voi etsiä tunnisteiden avulla tuolta oikeasta sivupalkista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!