25.6.2012

Koeajoa ja ulkoilua

Höh, oon taas tylsä ja luvassa on pieni päivitys kuulumisista ilman kuvia tai ainakaan ilman omia kuvia. Oon ollu laiskalla tuulella ja kamera on lomaillut kotona, koska en oo vaan yksinkertaisesti muistanut sitä kuljettaa mukana... Jotenkin en tykkää hirveemmin puhelimen kameralla kuvailla, vaikka silläkin saa varsin kivoja ja laadukkaita kuvia. Noh, jospa se kamera muistuisi tästä eteenpäin taas mukaan :)

Käytiin tänään äidin kanssa moikkaamassa siskoa ja kummityttöä, viimeks kävin siellä eilen Miikan kanssa :D Tää kyläily ei kyllä tee hyvää mun linjoille, kun joka kerta tulee syötyä pullaa tai jotain muuta hyvää. Eihän se nyt haittaa, kun sitä ei tuosta masusta huomaa, mutta auta armias jos sama linja jatkuu synnytyksen jälkeen! :D Lähdettiin vielä koko porukalla ulos kävelemään, jotta kummityttö nukkuis päikkärit. Kävelyä kertyikin ihan hyvin ja kaiken kaikkiaan talsittiin reilu tunti ympäriinsä. Hieman vaan tuntu tuskaselta tuo kävely, ku melkein koko matkan vihlo mahan oikeelle puolelle ja kun se loppui, alkoi selkäkivut. Noo, nää on näitä loppuajan kolotuksia! 


Ollaan suunniteltu Miikan kanssa jo jonkun aikaa auton vaihtoa, tällä hetkellä allamme kun on 3-ovinen Fiat Stilo. Kyseessä ei siis ole todellakaan mikään tilaihme ja vaunutkaan ei autoon mene ilman atomeiksi purkamista. Kaukalo mahtuu just ja just kuskin ovesta sisälle, kun penkki on niin edessä, kun sen saa. Kyseessä ei siis ole todellakaan mikään ihanteellinen perheauto ja sen takia ollaankin kateltu jonkinmoista farkkua, johon mahtuis sitten kunnolla tavaraa ja ei tarviis aina tuskailla tilaongelmien kanssa. Tällä hetkellä meijän Fiudessa on varsin ahdasta, jos lähdetään mökille kera kissojen, en halua ajatella tilannetta edes sitten, kun vauva on mukana. No joka tapauksessa, tänään otettiin koeajoon vuosmallia 2007 oleva Ford Mondeo, farkkuna tietysti. Oikeastaan oltiin Miikan kanssa kotona, kun sain isältä puhelun, että ollaanko kotona ja halutaanko auto koeajoon. Sanoin sitten, että mikäs siinä ja muutaman minuutin päästä iskä oli odottelemassa pihassa auton kanssa. Mondeo on meillä koeajossa nyt keskiviikkoon asti ja ainakin tähän mennessä se on ollut huikeasti meijän omaa autoa parempi, tosin siihen ei paljoa vaadita :D Katsellaan siis, tuleeko meistä mahdollisesti Fordin omistajia, vai ajetaanko Fiatilla, kunnes se leviää käsiin...

Olen nukkunut nyt kaks yötä ilman närästystä, mutta viime yönä kiusakseni saapuivat ikävän tuntuiset supistukset. Oikeastaan supistukset alkoivat jo ennen nukkumaan menoa, mutta sain kuitenkin unen päästä kiinni herätäkseni muutaman tunnin päästä jomottaviin alaselän kipuihin. Supistukset ei olleet mitään sietämättömiä, mutta tosi ilkeän tuntuisia ja ei meinannu pystyä sängyssä makaamaan. En kuitenkaan jaksanut sängystä nousta, joten otin särkylääkettä ja odotin supistusten loppumista. Jonkun ajan päästä selkäkipu alkoikin muuttumaan siedettävämmäksi ja nukahdin herätäkseni uudestaan neljän aikoihin. Onneksi sain kuitenkin uudestaan unta ja muuten nukuin yöni varsin hyvin. Tänään on pitkin päivää supistellut aina silloin tällöin, jospa ne saisivat jotain aikaan :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!