16.6.2012

Märät varpaat ja aurinkoa

Tänään oli kyllä niin nätti ilma, että harmitti ihan tosissaan kun suurin osa päivästä tuli vietettyä sisätiloissa. Vielä enemmän harmistuin siitä, kun katsoin seuraavan kymmenen päivän sääennustetta, joka lupasi lähes joka päivälle sadetta ja jos ei sadetta, niin ainakin pilvistä ja hävyttömän kylmää muutamana päivänä (+13). Vaikka nautinkin lämmöstä suunnattomasti, meinasi tänään kyllä olla jo liian kuuma ja alkoi tuntumaan siltä, ettei saa mitään aikaiseksi. Eilen jo eräs naapurimme kyseli, että onko mulla kuuma ja totesi, että ei käy kyllä kateeks raskaana olevia naisia. Ei kyllä käy kateeks joo, tänään on hikoiltu ku pienet siat, mutta en valita! On niin ihanaa, kun aurinko paistaa ja on lämmintä :)

 Pallomasu, rv. 35+5 :)


Hän säätää... En tosin tiedä, että mitä :D

Käytiin tänään Miikan mummon luona siivoilemassa ja kyllä meinas tääkin pallero hyytyä ihan totaalisesti siinä kuumuudessa. Kyllä mä jaksan olla, mutta kun jotain pitäis tehdä, niin huhhuh. Siivousreissun jälkeen kumpikaan ei halunnut kotiin, kun oli niin ihana ilma, joten ajeltiinpa sitten Neulaniemeen kastelemaan varpaita (tai siis minä kastelin) ja ottamaan kuvia. Vesi oli muuten aika lämmintä jo, milloinkahan uskaltaisi heittää talviturkin? Kovin pitkään ei siellä ehditty olemaan, ennen kuin aurinko menikin sitten jo pilveen ja muutamaa minuuttia myöhemmin satoi vettä! Vesisade ei onneksi pitkään kestänyt, mutta arska pysyttelee edelleen piilossa. Hyvästi aurinko, toivottavasti nähdään mahdollisimman pian uudestaan!
Loppuillan suunnitelmissa on telkkarin kahtelua ja kullan kainalossa köllöttämistä, ehkäpä saisin vinguttua itselleni hieronnan! Tai ehkä Miika tajuaa tämän pikkuvinkkinä ja tarjoaa hierontaa ihan itse ;) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!