26.6.2012

Persus puuduksissa

Sitä, todellakin. Tänään on tullut ajettua, ajettua ja vielä kerran ajettua. Eilisen illan ja tämän päivän aikana Mondeon mittariin on kertynyt reipas 300km, onpahan ainakin kunnolla koeajettu! En minä usko, että tuosta meijän autoa tulee, se vähän kilisee ja kolisee, maalipinnassakin on hieman sanomista (tai vähän enemmänkin). Joka tapauksessa tänään on kierrelty ympäriinsä, koska Miika pääsi töistä jo yhden maissa. Hain meijän työmyyrän töistä ja soitin äidille, että voitais tulla mökillä pyörähtämään. Niinpä käytiin mökillä syömässä ja nauttimassa jälkkäriksi ah-niin-hyvää mustikkapiirakkaa, joka oli juuri uunista tullut<3 


 Niiiiiiin nättiä! Tuolta sillalta ois kyllä saanu huikeen hienoja kuvia, vaikka eihän ne näytä samalta kuvattuna, ku livenä :)Mökiltä tullessa koukattiin sitten kodin kautta, ennen kuin jatkettiin matkaa, koska en taaskaan ollut muistanut ottaa kameraa mukaan, hups :D Lähdettiin käymään Puutossalmen lossilla, jossa piipahdinkin joku aika sitten yksikseni. Tällä kertaa mentiin lossilla yli ja käytiin Vehmersalmen meininkiä katselemassa. On se vaan niin nätti paikka kesällä! Tuolta sillalta olis ollu ihan huippuhyvät näkymät, mutta autoa ei saanut parkkiin minnekään sillan lähettyville, että olisin kuvailemaan päässyt. Noo, ehkä joku toinen kerta jätetään auto sitten kauemmas parkkiin ja kävellään sinne, nyt ei pystynyt näiden inhottavien selkäkipujen takia. Tänään on taas supistellut pitkin päivää ja inhottava alaselkäkipu on vaivannut koko ajan. Loppuvaiheessa autossa istuminen alkoi olemaan jo aikamoista kiemurtelua, kun ei mitään hyvää asentoa löytynyt.

               
Tänään tipahti postilaatikosta kutsu synnytystapa-arvioon! Aika nopeeta toimintaa, koska lähete laitettiin torstaina menemään ja nyt tuli jo kutsu sinne. Arvio olis ens viikon perjantaina, joten siihen asti voisin kyllä pysyä ihan yhdessä kasassa :D

Nyt oli ainakin niitä kuvia, joita ei edellisessä postauksessa ollut! Ainiin, heräsin tänään klo 04.20 ja ei oo vielä edes kovin paljoa väsyttänyt, kun on koko päivän ollut liikenteessä. Veikkaanpa tosin, että tänä iltana ei tarvii paljoa nukkumattia houkutella treffeille mun kanssa, eiköhän se tuu ihan vapaaehtoisesti :)

4 kommenttia:

 1. Hienoja kuvia! Millä kameralla kuvaat? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kamerana Nikonin D40-järkkäri, jolla ikää viitisen vuotta. Uusi kamera hankinnassa, toivottavasti jo tässä ihan lähiviikkoina :)

   Poista
 2. Pakko kommentoida, että oot saanu kyllä mun kotipaikkakunnan (Vehmersalmen) ikuistettua noihin kuviin jotenki tosi kauniina! ♥ Kesällä rakastan iteki tuota paikkaa, talvella en niinkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vehmeri on tosi nätti kyllä kesällä! Talvella kaikki paikat tuppaa olemaan vähän tylsän näköisiä, mutta kesäisin maisemat taas muuttuu. Ehkä ensi kesänä pitää tehdä uusi visiitti sinne päin :)

   Poista

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!