9.7.2012

Meidän päivät on kuluneet tosi nopeasti ja tyttäremme on jo yhdeksän päivän ikäinen! Tiedän, että minä olen sellainen äiti, joka tulee pian kaiholla muistelemaan sitä, miten meidän vauva joskus oli niin pieni ja että aika kuluu ihan liian nopeasti. Nautin nyt kuitenkin tästä vauva-ajasta ja yritän kuvata mahdollisimman paljon, koska tiedän, että kohta nämäkin ajat ovat ohi ja meidän pikkuinen oppii konttaamaan, kävelemään, puhumaan ja vaikka mitä muuta.Miika oli viime viikon isyysvapaalla ja palaa tänään taas töihin. Onneksi tämä viikko on iltavuoroa, niin saadaan koko porukka nukkua aamuisin pitkään :) 


Kuluneiden päivien aikana ollaan ehditty käymään kaupungilla muutamaan otteeseen, tehty pikavisiitti Ikeaan ja käyty moikkaamassa niin kavereita kuin isovanhempiakin. Nyt kun vauva-arkeen alkaa tottumaan ja tietyt jutut alkaa rutinoitumaan, on myös kotona ehditty siivoamaan ja tekemään kaikkea pientä tarpeellista. Vielä tässä vaiheessa on helppoa, koska tyttö nukkuu suurimman osan ajasta viettäen hereillä kerrallaan vain 1-2 tuntia ja syöttövälikin on sopivat 3 tuntia.

Tyttäremme höpöttää paljon, niin unissaan kuin hereillä ollessaankin. Äännähtelyt muistuttavat röhkimistä ja murinaa, sen takia olenkin sanonut tytön perineen ääniefektit isältään ;) Tirppa myös katselee kiinnostuneena ympärilleen ja seuraa jonkin verran esineitä katseellaan. Toisinaan emme edes huomaa tytön heränneen pinnasängyssään, kun neiti vaan hiljaa höpöttelee itsekseen ja ihmettelee :) 


3 kommenttia:

 1. Jotenkin näyttää pahalta toi vauvan asento jossa pidät sitä tossa kuvassa :/ ihan ku istuis toi vauva :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tietenkään pitäisi tuon ikäistä vauvaa istuvassa asennossa, kyllä mulla sen verran on järkee päässä. En tiedä näyttääkö se siltä kuvassa, mutta niin ei tosiaan ole, vaan neiti melkein makaa jalat suorana tuossa.

   Poista
  2. Niin ja vielä lisäys edelliseen kommenttiin, että Tirppa nojaa mun käsivarteen, joka on paljon taaempana, kun esimerkiksi mun jalka, johon Tirppis nojailee.

   Poista

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!