26.7.2012

Menopelit, check!

Kuten aikaisemmin mainitsinkin, oli meillä koeajossa Hyundai i30. Auto osoittautui sen verran mukavaksi ja vaatimukset täyttäväksi, että ollaan nyt sitten uuden auton omistajia :) Kilsoja auton mittariin onkin kertynyt jo mukavasti, rapiat 600km neljän päivän aikana. Käytiin eilen äidin ja Tirpan kanssa Vesannolla mummoni luona. On mukavaa, että Tirppakin on nyt ehtinyt näkemään isomummonsa, sillä ikinä ei voi tietää, milloin on viimeinen kerta - onhan mummoni jo melkein 98-vuotias. Mummo ei aivan tainnut hahmottaa, että vauva on minun, koska hän muistaa minut edelleenkin pikkutyttönä. Joka tapauksessa vierailumme ilahdutti kovasti ja kyllä mummo jaksoi ihmetellä, mitenkä Tirppa on niin pieni :)

Koska päivitimme perheen yhteisen menopelin uuteen, ostin myös Tirpalle uuden menopelin. Olin suunnitellut jo jonkun aikaa rintarepun ostoa, koska Tirppa on välillä varsinainen sylivauva ja silloin on tosi vaikea tehdä omia hommia (hyvä tekosyy olla siivoomatta... :D). Tänään löysin BabyBjörnin rintarepun 60€ hintaan ja oikea hinta sille oli 169€, aivan hävyttömän hintaisia normaalisti! Tuo on joku hifimalli (Active Organic), joka tukee lantiota ja selkää normaalia paremmin ja sehän vaan mulle passaa, kun ei tuo selkä oo missään parhaassa kunnossa. Näin sanotaan BabyBjörnin sivuilla kyseisestä repusta;
"BABYBJÖRN Rintareppu Active on yksi suosikkimalleista, jossa olemme päättäneet käyttää ekologisesti tuotettua puuvillaa. Rintareppu on vahvarakenteinen ja suunniteltu aktiivista elämää eläville. Paino jakautuu parhaalla mahdollisella tavalla alaselän lisätuen ja leveiden, pehmustettujen olkahihnojen ansiosta. Samalla lapsi on turvallisesti ja tukevasti rintarepussa."


Oho, oonpas väsyneen ja nyrpeen näkönen :D Ja ei tuo Miikan puhelimenkaan laatu mikään 
paras oo... Tossa vaiheessa Tirppis oli jo täydessä unessa ja uni maittoi koko kauppareissun ajan :)

Repun kanssa käytiin heittämässä jo pieni testilenkki, kauppaan ja 
takaisin kotiin. Kyllä oli kannattava ostos, ei voi muuta sanoa! 

5 kommenttia:

  1. Mistä löysit tuohon hintaan tuon rintarepun? Mahtava löytö! Itsekin olen ajatellut ostaa rintarepun tai kantoliinan, kun olen ensimmäiset kuukaudet vauvan kanssa kaksin (toisaalta juuri ilman reppua, voisi hyvin välttää tuon aina niin ihanan siivoamisen!) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yllätyksekseni rintareppu löytyi varsin edulliseen hintaan Citymarketista, jossa ainakin osa vauvatavaroista tuntuu olevan ylihinnoiteltuja... Samaisen rintarepun löysin Lekmeristä hintaan 143€, joten aika tuntuva alennus oli Cittarissa. Rintareppuja oli enää kolme jäljellä ja edullisempaa mallia yksi kappale, aikalailla hyvää aikaan satuin siis paikalle! Rintareppu oli kyllä loistava ostos, mutta en tosiaan pysty enää lusmuilemaan kotitöistä :D

      Poista

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!