6.8.2012

Hyi, itikoita!

Käytiinpä tässä yks päivä vaunulenkillä (kyllä, huomatkaa erityisesti lenkkeilyyn sopivat kamppeet ;)) koko perheen voimin ja voin kertoo, etten oo lähössä mehtään tarpomaan enää ennenku nuo itikat on häipyneet... Tarkoitus ei ollut käydä pitkällä lenkillä, mutta päätettiin lähtee katsastamaan uusia reittejä, täällä nykyisessä asuinpaikassa kun ei oo hirveemmin tullu liikuttua asfaltin ulkopuolella. Kuvien ottamisen jälkeen itikat hyökkäs toden teolla meidän kimppuun, kun mentiin syvemmälle metsään ja neidillekin piti viritellä ötökkäverkko vaunuihin. Tirppa ei saanut yhden yhtä itikan pistoa, minä ja Miika saatiin sitten senkin edestä... Jossain vaiheessa käännyttiin jo takaisin, kun neidin ruoka-aika alkoi kolkuttelemaan nurkan takana ja ei oltu yhtään varmoja, että kauankohan aikaa menis vielä kotiin jos ois suoraan jatkettu. Kokonaisuudessaan lenkki oli jonkun 7-8km ja matkaan sisältyi ihan järkyttäviä ylämäkiä, kuuma siis tuli! 


Kunpa päästäis pian käyttämään 62-senttisiä vaatteita, niitä olis niin paljon ja hirmuisesti kaikkia kivoja! Tirppikselle menee kuitenkin edelleenkin 50-56-senttiset, enkä valita, se on meijän pikkunen <3 

Ja loppuun vielä kuva (tää on sulle Petra!) meidän kahdesta uudesta sohvapöydästä in action! Mä tykkään kyllä noista paljon enemmän kuin edellisestä sohvapöydästä, joka oli mun mielestä aika tylsä. Ennenhän meillä oli tää. Noi näyttää hirmu isoilta sovitettuna tähän meidän nykyiseen olkkariin, mutta seuraavassa asunnossa on sit isompi olkkari :)


6 kommenttia:

 1. hei mä älysin!! noi on kivat<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mut hyvä että tässä vaiheessa ;) Ja minäkin tykkään niistä!

   Poista
 2. Mistä olette ostaneet nuo vaunuverhot? Onko ne Kurtiksen vai minkä merkkiset? Olen ihaillut itse noita niin paljon, että varmasti ostetaan myös meidän poitsulle sellaiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Merkki on Dooky ja hommattu Carlsonilta :) Hintaa taisi olla 19 tai 20 euroa, huomattavasti halvemmat, kun vastaavanlaiset lastentarvikeliikkeissä. Noita löytyi ainakin meidän Carlsonilta turkoosina, pinkkinä, harmaana, mustana ja valkeana. Tosi kätevät, kun saa kiinni turvakaukaloon ja vaunuihin, tarranauhalla käärittyä ylös ja alaosastaan kiinni naruilla esimerkiks vaunujen runkoon :) Noita näkyy tosi paljon nykyään, enkä yhtään ihmettele, on ne sen verran kätevät!

   Poista
  2. Voi vitsi, ihan uusi merkki! Kiitos älyttömästi :)

   Poista
  3. Minäkin sain tuosta vinkin kaverilta ja myyjä kysyikin, että oonko saanut kenties vinkkiä joltain toiselta äidiltä, ku tiesin heti kauppaan tullessani mitä tulin hakemaan :) Noita on kuulemma menny hirmu paljon!

   Poista

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!