20.8.2012

Ajattelinpa vain tulla kertomaan, että ristiäisistä on selvitty hengissä ja meidän neidistä tuli Isla Milena <3 En tosin vieläkään osaa neidistä puhua oikealla nimellä, Tirppa se on! Hyvin saatiin pidettyä nimi salassa kastamiseen asti, vaikka sitä monet meiltä utelikin. Huomenna luvassa (toivottavasti!) kuvia ristiäisistä, kunhan niitä saan Miikan serkulta. Sen verran oli kiirus tänään, etten kerennyt yhden yhtä kuvaa ottamaan meidän kameralla.

Alla muutama kuva eiliseltä, kun oltiin vähän valmistelemassa ristiäisiä. Oli muuten vähän hommaa koota tollanen 20-neliöinen teltta! :D Harmi, ettei tänään ollut lainkaan niin hyvä sää kuin eilen, mutta ainakin saatiin pidettyä itse kastetilaisuus pihalle pystytetyssä katoksessa. Aamulla vettä tuli hirmuisesti ja ukkosti aika kovasti, siinä vaiheessa rupes vähintäänkin masentamaan. Sää kuitenkin parantui päivän mittaan ja jossain vaiheessa aurinkokin suostui näyttäytymään. Ilma oli aika viileä ja pilvinen, mutta sehän ei menoa haitannut! :) 

Palaillaan huomenna (jos saan niitä kuvia), mää lähren nyt nukkuu! 

 Ahkera asennusmies ja mukana myös asennusapulainen ;)


Meidän neiti ja sen kummitäti :)

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Nimi on meidänkin mielestä kaunis :)

   Poista
 2. Isla on ihan miunki suisikkinimi tytölle, jos semmoisen oisin saanu! Ihana Isla, onnea tytölle kauniista nimestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isla on tosi nätti nimi ja vaikka ei olekaan (vielä) kauhean yleinen, sopii se suomalaisen suuhun hyvin :) Isla-nimisiä löytyy tällä hetkellä noin 870 ja niistä 394 on kastettu viimeisen kahden vuoden aikana, nimi on siis hirmuisesti yleistymässä :( Mutta oli meidän mielestä sen verran kaunis nimi, että päätettiin se valita ja ihan vielä ainakaan ei joka toisen vastaantulevan naperon nimi oo Isla :D

   Poista
 3. On kyllä kaunis nimi. Etunimi löytyy meidänkin suosikkilistalta... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On on! Liekköhän Isla nähdään jokusen vuoden päästä etunimitilastojen kärjessä? :D

   Poista

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!