17.8.2012

Kiirettä pukkaa!

Hieman on taas tää kirjoittelu jäänyt, mutta mulla on ollu kauhee kiire ja stressi lähestyvien ristiäisten takia. Meidän Tirppahan saa nimen sunnuntaina ja vaikka mummot ovatkin hoitaneet pääasiassa ristiäisjärjestelyt, on mullakin riittänyt niiden osalta hommaa ja päänvaivaa. Onneksi enää kuitenkin kaks päivää ja sitten ne on ohi ja meidän Tirpalla ihka oikea nimi :)


Tänään Miika pääs vähän aikaisemmin töistä ja käytiinpä sitten pyörähtämässä Warkauden Portilla kahvilla, kun ei parempaakaan tekemistä keksitty! Reissussa meni aikaa yhteensä nelisen tuntia ja Tirppa nukkui kiltisti koko ajan, mitä nyt vähän höpötteli unissaan :)

Ostin toissapäivänä muuten meidän neidille tosi päheet tennarit! Eihän ton ikäinen vielä kenkiä tarvitse, mutta en voinut vastustaa niitä KappAhlissa. Siellä olis ollu myös hirmu kivat ruskeet tekonahkaa olevat tennarit karvavuorella, mutta pienet koot oli päässeet loppumaan. Noo, jospa niitä tulis lisää. En nyt sattunut löytämään meidän tennareista kuvaa, mutta ne on samanlaiset kun noi ruskeet, mut väri on punainen, ne on kankaiset ja ilman karvavuorta. Samalla reissulla mukaan tarttui toi ylisöpö pipo!
Tällaista tällä kertaa, palailen seuraavan kerran viimeistään ristiäisten jälkeen. Nyt hengähdän hetken rauhassa koneella ja painun sitten nukkumaan, huomenna on paljon tekemistä! 
Mitäs viikonloppusuunnitelmia teillä on? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!