23.8.2012

Ristiäislahjat

Viimeinkin sain aikaiseksi tämän postauksen kirjoittamisen, kyllähän se muutaman päivän ehtikin olla ajatuksen tasolla! Mulla ei oo vaan ollut aikaa, ku tuntuu että oon ollu koko ajan menossa jonnekin pää kolmantena jalkana. Lisäksi Isla huutaa iltaisin ja se vie kokonaan yhden ihmisen panoksen, toisen on siis itsekseen tehtävä ruokaa/siivottava ym... Toivon mukaan huutoa ei jatkuisi enää pitkään, mut ainahan ei saa kaikkee mitä haluaa :)

Ristiäiskutsussa toivottiin, ettei kukaan toisi vaatteita, koska ne ei sitten aina oo välttämättä mieluisia. Mä kuitenkin itse tiedän parhaiten, mitä haluan Islalle pukea päälle ja vaatetta meillä on jo niin kauheat määrät, että niille ei todellakaan ole nyt edes tarvetta, kun kaapit pursuaa jo ennestään :) Yhden potkarit saatiin, mutta ne tuli sellaisilta ihmisiltä, joille ei ristiäiskutsua oltu laitettu, eivät siis voineet tietää pyynnöstämme. Kuvissa olevien lahjojen lisäksi saatiin yksi lahjakortti ja rahaa. Vaikka raha onkin monien mielestä tylsä lahja, on sille kuitenkin aina käyttöä ja saa hommattua sellaisia asioita, joille on oikeasti tarvetta.

Tässäpä olis sitten kuvia lahjoista! Pahoittelen jo valmiiksi järkyttävää määrää kuvia...

(Voihan kettu, noissa kuvissa on tyhmä läntti ja vaikka kuinka 
putsasin kameran linssin ja peilin, ei se lähteny pois! Tyhmää.)
Miikan siskolta (joka on myös Islan kummi) saatiin ihanatihanatihanat Marimekon Karkuteillä-sarjan astiat. Nää on kyllä hirmu kivan näköiset, mutta odottavat käyttöään vielä tovin jos toisenkin, en ehkä anna Islan niitä rikkoa heti alkuunsa, kun opettelee ite syömään :D


Mun veljeltä ja sen tyttöystävältä saatiin Pentikin kivat Bongo-sarjaan kuuluvat aterimet, sekä valokuvakehys. Oon näitä muutaman kerran katsellutkin Pentikillä ja onneks en oo menny aiemmin ostamaan!

Miikan tädiltä saatiin nätit kastehelmet. Mä vihasin näitä alkuunsa ja ajattelin, että onko turhempaa lahjaa olemassakaan. Nyt oon kuitenkin alkanu lämpeemään näille, onhan nää ainakin älyttömän nätit! Mukana tulleen jatkopalan avulla menee Islalle sitten isompanakin.

Korttejakin tuli ihan kiitettävä määrä ja en oo ees varma, että onko tossa kaikki... Ihme ja kumma, vain kahdet kortit oli samanlaiset, vaikka ei tuolla kaupoissakaan tunnu olevan kovin paljoa vaihtoehtoja ristiäiskorteissa.

Potkarit olivat ainoa vaatelahja, eikä tosiaankaan mikään huono valinta. Vaikka käytinkin Islalla alussa tosi paljon pinkkiä, oon alkanu vähän kerrallaan tykkäämään räikeistä väreistä ja erilaisista kuvioista vaatteissa. Kameralla en saanu värejä näkymään ihan totuudenmukaisesti, noi sivusaumat ja muut on räikeen pinkkejä :)


Mun siskolta (joka on myös Islan kummi) saatiin älyttömän nätti säästöpossu tai siis "säästöheppa" kera kaiverrusten! Mä rakastuin tähän ihan tosissaan! Sisko sano, et; "Tää ei oo mitenkään vinkkinä tai mitään, mutta eikös se Miika oo luvannu kustantaa teidän neidille sen ratsastuksen?" :D


Tää huppupyyhe tuli mun kaverilta Minnalta ja materiaaliltaan ihan älyttömän pehmeetä froteeta, ihana<3 Minna näki ennen tän lahjan avaamista, että saatiin toinenkin huppupyyhe ja oli älyttömän pettyny, et oliks sen lahja sit vähän niinku turha, ku saatiin jo huppupyyhe. Mä siinä lohduttelin, et näitä ei oo tosiaan koskaan liikaa, meidän neiti kun tykkää aina liruttaa oman pyyhkeensä märäks kylvyn jälkeen, vaikka kuinka nopeesti yrittäis saada vaipan päälle :D 

 Kiva pussilakanasetti (ihanan kirjava!) ja tääkin on mun siskolta saatu :)

Eräs Miikan perhetuttu tekee käsin erilaisia nukkeja ja me saatiin tällainen Mollamaija :) Toivottavasti kestäis Islan leikeissä sit muutaman vuoden päästä, ellei tää jää sit koristeeks.


Miikan enolta perheineen saatiin lisää aterimia Islalle, kaikki Muumijutut on ihania<3 Tätä ennen meillä oli muutama pikkulusikka neidille, joten kokoelma kasvaa :)


Apua, mä en muista yhtään, et keltä nää on! Kaikki lahjat oli erillään korttien kanssa, joten en kuollaksenikaan muista, et keneltä ollaan tällanen ihanuus saatu... :( No mut joka tapauksessa paketissa on tollanen kiva huppupyyhe, joka on vohvelikangasta ja pieni pehmolelu. Setti on niin nätti sellofaanissaan, etten millään raskis purkaa niitä sieltä :D


Tällasta siis tänään! Kaikki lahjat oli mieluisia ja niille löytyy varmasti käyttöö :) Huomenna olis Islan neuvola ja mulla jälkitarkastus, palaillaanpa siis silloin. Öitä!

4 kommenttia:

 1. Kivoja lahjoja :) Mul on toi sama pussilakanasetti vauvalle x)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi on kyllä kivoja lahjoja, onneks ei saatu mitään turhaa krääsää, joka jää vaan kaapin perukoille :)

   Poista
 2. Siis ei elämä!! Tuo Karkuteillä-astiasto on ihan JÄRJETTÖMÄN ihana!!! Nyt tiedän mitä voin toivoa minille jos joku kyselee haluttaisko jotain tiettyä lahjaa jossain vaiheessa :)) Kaikkea kivaa on kyllä Isla saanut <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä älyttömän nätti, joskin aika hinnakas, etten ois välttämättä ite raaskinu ostaa :D Jostain nettikaupasta bongasin ton 66 eurolla...

   Poista

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!