26.8.2012

Sisustushaaveilua: Islan huone

Kuten oon ehtinyt jo muutamaan kertaan hehkuttamaan (eikä se siihen jää, voin luvata! ;)), niin marraskuun lopussa päästään muuttamaan vasta rempattuun, isompaan ja paljon nykyistä parempaan asuntoon. Täällä meidän nykyisessä asunnossa tavarat ei oo vielä tuntuneet löytävän omia paikkojaan, vaikka yli vuos ollaankin tässä asusteltu. Mikään tavara ei tunnu sopivan toisen kanssa yhteen ja värikirjokin on aikamoinen, ei siis yhtään sellaista, minkälaisesta sisustuksesta minä tykkään. 

Kuvat  © Ikea, Tarravimma, Brio

Uuteen asuntoon haluan pelkistettyä tyyliä, ilman turhaa krääsää. Haluan myös paljon valkoista valkoista valkoista ja valkoista! Islan huoneeseen tulee valkoisen lisäksi punaista ja mustaa, haluan sinne vähän väriä muita huoneita enemmän :) Meidän neidille ei tule prinsessahuonetta, mutta huoneesta tulee värikäs ja toivottavasti tytölle mieluinen. Koska meitä ei ole siunattu lottomiljoonilla, tapahtuu uuden asunnon sisustaminen mieluisaksi vähän kerrallaan.

Kollaasikuviin olen koonnut joitakin satunnaisia tavaroita, joita haluan Islan huoneeseen. Joitakin noista huonekaluista meillä jo onkin, mutta paljon olisi vielä hankittavaa! En aio ostaa meidän nykyiseen kotiin enää mitään uutta, pikemminkin haluan hävittää mahdollisimman paljon tavaraa, jottei muutossa tarviis sitten turhaan roudailla kamppeita ees taas. Uusia huonekaluja ym. tänne ei mahdu, joten ne on ostettava sitten muuton jälkeen suoraan uuteen kotiin.  

Kuvat © H&M, Ikea

Kylläpäs taas ajatus takkuaa tän kirjoittamisen kanssa... Syytän sunnuntaita - virallista laiskottelupäivää :) Latasin koneelle Picasan, jolla tein kollaasit - mitä mieltä olette? :) Minkälaisia sisustushaaveita teillä on? Oletteko tyytyväisiä tämän hetkiseen sisustukseen?

P.S. ANONYYMIT! Olis tosi mukavaa, jos voisitte klikkailla tota galluppia sivun oikeessa laidassa, niin sais vähän tilastoo siitä, kuinka moni lukee anonyyminä. Kiitos! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!