12.8.2012

Täällä taas!

Ei me olla hävitty täältä minnekään, vaikka uutta postausta tänne ei olekaan tullut keskiviikon jälkeen :) Mä olen lomaillut mökillä ja viettänyt laatuaikaa niin Miikan, Tirpan kuin omien vanhempien, siskon ja kummitytön kanssa. Pidennetty viikonloppu kului hurjan nopeasti mökkeillessä ja täällä sitä ollaan taas, akut ladattuina :)

Koska lupaamaani postausta Tirpan uusista vaatteista kuvineen ei tullutkaan torstaina, niin nyt onkin sitten enemmän kuvia! Kävin nimittäin vielä lauantaina kaupungilla pyörähtämässä, kun Miika oli töissä ja Tirppa muutaman tunnin mummon hoidossa. Oi kylläpä oli luksusta olla kaupungilla itekseen, sovituskoppeihinkin mahtui jopa ilman ongelmia! Itellenihän mä en taaskaan löytänyt mitään, mutta neidille löysin muutaman tarpeellisen jutun. 

Farkut KappAhlista, toiset housut Lindexiltä.


H&M

H&M

Oi mä niin rakastan tätä hattua, syötävän suloinen!

H&M

H&MOstin neidille myös Pentikiltä pupupehmon, mutta tää lahopää unohti sen mökille! Kuvia siis tulossa, kunhan pupu kotiutuu meille porukoiden luota :)


2 kommenttia:

  1. Tuitui miten pieeeeniä vaatteita O__O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kyllä aika pieniä ja ihmettelen, et miten 50cm vaatteet menee vieläkin meidän neidille, vaikka pituutta ja painoa on tullu aika reilusti lisää :o

      Poista

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!