26.9.2012

Kiirettä pitää!

Tänään olen;

- pessyt pyykkiä
- lajitellut Islalle pieneks jääneitä vaatteita sivuun
- valkannut serkkutytöltä saaduista vaatteista sellaiset, jotka sopii mun vaatemakuun ja tulee käyttöön
- käynyt hammaslääkärissä
- tavannut rakkaan ystävän ja hänen iiiihanan poikansa <3
- kuunnellut Islan kiukuttelua
- syönyt
- järjestellyt vaatekaappia
- pakannut muuttolaatikkoon Islan vaatteita, jotka ovat vielä isoja
- soitellut asuntoasioista
- shoppaillut Islalle uusia vaatteita

Ja miljoona muuta asiaa!
Tosiaan, tänään on tullut puuhattua aikalailla kaikenlaista ja kymmenen jälkeen pääsin oikeastaan vasta ensimmäistä kertaa istumaan tänään kunnolla, huh! Kävin kaupungissa shoppailemassa Islalle vähän isompaa vaatetta, Miikalle perustelin ettei Islalla pahemmin oo 68-senttisiä vaatteita ja se on kuitenkin seuraava koko. Noo, serkkutytöltä saatuja vaatteita läpi käydessäni kävin läpi myös Islan isommat vaatteet ja totesin, että onhan noita kuuskaseja jo aika paljon, hups... Mut ei se mitään, kyllä niitä tulee varmasti pidettyä ja onneks 68cm vaatteet menee pidempään, kun esimerkiks 56-senttiset vaatteet, joista tosin osa menee vieläkin Islalla ja ikää neidillä on kohta kuitenkin 3kk :)

Soittelin tänään tosiaan vuokranantajalle, että milloinkahan vuokrasopimukset mahdetaan kirjoittaa ynnä muuta. Minulle kerrottiin hieman nuivaan sävyyn, että juuri ovat kirjeitä laittamassa liikenteeseen kaikille samaan taloon muuttaville, mutta että voidaan mennä ens viikolla kirjoittamaan vuokrasoppari. Mä en ymmärrä, minkä takia ne ei voi soittaa siitä, että voidaan mennä sopimukset tekemään, niinku oli aikaisemmin puhe. Niissä kirjeissä nimittäin lukee vain se, että voidaan mennä sopimukset kirjoittamaan. Jotenkin en vieläkään usko, että saadaan asunto ihan vasta rempatusta talosta, mutta ehkä se asia konkretisoituu, kun sopparit on kirjoitettu! Muuttohan on tosiaan ilmeisesti vasta marraskuun lopussa, mutta oon nyt jo ihan täpinöissäni :) Oon alkanu tässä jo hieman pakkailemaan (vajaa kaks banaanilaatikollista jopa pakattu!), jotta ei tuu sitten loppuvaiheessa liian kiire. En jaksa odottaa muuttoa!!
Islalla ois huomenna aamulla neuvolakäynti, joten huomenissa onkin sitten odotettavissa päivitettyä tietoa neidin kasvusta ja kohtahan on aika tehdä jo uusi kuukausikatsauskin! Miks tää aika menee näin nopeaa..?

P.S. Ihanaa, kun meidän neiti hymyilee nykyään niin paljon! Ei tarvii sanoo, ku "Hyyyyyymyile vähän äitille...", niin johan lävähtää iso hymy naamalle! Äidin rakas<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!