29.9.2012

Palkkapäivä

Keskiviikko oli odotettu palkkapäivä, lapsilisät kilahtivat tilille (ja häipyivät sieltä myöskin...)! :D Lähdin keskustaan ehtimään Islalle lapasia, joissa olis fleecevuori, mutta yllätys yllätys, tarttuihan sieltä mukaan pari muutakin juttua. Tällaisia juttuja tuli shoppailtua;


Isompia sukkia varustettuna Pikku Myyn kuvilla ja kivoilla väreillä! Islan jalkakin on alkanut kasvamaan ja vaikka osa pikkuvauva-sukista vielä meneekin, oli tarvetta uusillekin. Sukat Lindexiltä.


Näitä siis lähdin etsimään, lapasia joissa olis fleecevuori. Sellaiset löytyikin H&M:ltä ja hinta ei ollut päätä huimaava, oisko ollut 2,95€ :)


Islalla ei hirveemmin oo tällasille keleille sopivia vaatteita, koska karhupukukin alkaa olemaan nafti (kooltaan 50-56cm), oli fleecehaalarille siis tilausta. Tää on kooltaan 62cm, mutta sen verran on vielä meijän likalle reilu, että alle mahtuu vaikka villavaatettakin.


Aivan ihana neulemekko H&M:ltä, jonka ohi en vaan pystynyt kävelemään! Kuvat hieman vääristää väriä, vasemman puoleisessa kuvassa väri lähinnä oikeaa (l.valkoinen). Ja ah tuo palmikkoneulos<3


Lompakosta sattui löytymään alennuskuponki KappAhlille, jolla sai -50% vapaavalintaisesta bodysta. Valikoimassa ei ollu hirveesti mulle mieluisia bodyja, mutta tää oli ihanan hempee :)


Sellaista tällä kertaa, kyllä kukkaro taas anoo armoa ja eiköhän tuossa tullut hetkeksi shoppailua tarpeeksi. Mutta jälleen, vain vaatetta Islalle. Miks mä en osaa ostaa enää itelleni vaatetta? Onko muilla samankaltaisia ongelmia?

2 kommenttia:

 1. Tuo on täälläkin tuttu tunne että lastenvaatteita tulee kyllä ostettua, ja niihin voi helposti upota kuukaudessa satanen jos toinenkin. Itselleen ei tule ostettua oikeastaan mitään.

  Mutta hoitovapaan jälkeen kun palasi töihin niin jo oli vaatekaapissa ammottava kolo ja nyt onkin taas aika tasaisesti tullut itselle ostettua, ja lapsille vähemmän..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja aina tuntuu, että niitä lastenvaatteita ei oo tarpeeks! :D Mä en raskausaikana raaskinu ostaa itelle oikein mitään, kun ne ois kuiteski venyny piloille (= tyydyin henkkamaukan trikoopaitoihin) ja nyt se vaihde on sit vaan jääny päälle :D

   Poista

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!