4.9.2012

Siivoushommia, taas

Tänään piti siivota, taas. Kuka täällä oikein sotkee? En minä ainakaan, en ainakaan suostu myöntämään... Suunnitelmissa oli siivota, kunhan saadaan Isla nukkumaan ja ylläri ylläri, ei mennykkää taas ihan suunnitelmien mukaan. Neitin iltakiukkuaminen alkoi viiden jälkeen ja aina kun yritin sänkyyn laskea, alkoi älytön huutaminen. Ainoa hyvä paikka oli siis sylissä ja kun mun kädet on varattu Islalle, en luonnollisestikaan voi siivota. No tähänkin löytyi ratkaisu, tyttö yökkäreissään rintareppuun ja siivoamaan :D Pitkään yritti neiti sinnitellä hereillä, mutta uni vei lopulta voiton repussa ja sen jälkeen tyttö omaan sänkyynsä. Vaikka neiti olikin ihan yliväsynyt, unta piisasi ehket kymmenen minuuttia ja sitten oltiin taas niin virkeenä, että! Tuollahan tuo sängyssä ähisee, innolla odotan että osaisko rauhottua itekseen sinne vai pitääkö jatkaa taas rintareppulinjalla. Onneks Isla viihtyy rintarepussa hyvin, niin saan mäkin hoideltua pakollisia kotihommia, kun ei neitiä tarvitse käsin kannella.

Nukkumattia ootellessa :)

Kylvetettiin Isla tänään ja voi kun neiti oli innoissaan! Harmi, ettei Kuopiossa tunnu olevan oikein tuota vauvauintia tai ainakaan siitä ei tunnu löytyvän kunnolla infoa mistään. Olis kiva päästä Islan kanssa vauvauintiin, kun neiti niin vedestä tuntuu tykkäävän. Huomasin vasta tänään, että Islalla on aika paljon karstaa, joka on ollu piilossa hiusten alla. Kun öljysin pään ja harjailin karstaa pois, alkoi pikkulikka ihan innoissaan höpöttelemään ja hymyilemään, tais olla aika kivaa :)

Käytiin tänään moikkaamassa siskoa ja kummityttöä, kun ei olla moneen päivään nähty. Aamu hoiti Islaa innoissaan ja keinutti turvakaukaloa, liekkö sitten minusta mallia ottanut, kun oon toisinaan rauhoitellut huutavaa Islaa keinuttelemalla kaukaloa :) Aamu myös yllätti kaikki taidoillaan ja käveli yhdeksän askelta, aikaisemmin kun ei oo suostunut kävelemään yhtäkään. Niin kuin arvelinkin, ei tässä oo nyt kyse taitamattomuudesta, vaan äärimmäisestä varovaisuudesta ja sen takia Aamu ei oo aiemmin suostunut kävelemään. Oli muuten neiti niin innoissaan itekki omasta taidostaan, että koko asunto kaikui riemunkiljahduksista! 

Tällaista tänään, täytynee jatkaa vielä hetki siivoamista :)

4 kommenttia:

 1. Ihana kuva jälleen Islasta!

  Meillä menee niin, että imurointi on tosi jees juttu, Neela yleensä on sitterissä ja kuuntelee aivan hiiren hiljaa imurin hurinaa.. Mutta sitten taas pölyjen pyyhintä ja lattian pesu ei oo ollenkaan kiva juttu. Joskus laitankin imurin hurisemaan yksikseen, kun pesen lattiaa..siis jos oon yksin kotona, eikä mies oo viihdyttymässä Neelaa.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä Isla ei viihdy yksikseen, ei sitten pätkääkään. Ihan sama mikä asento ja paikka, jos kukaan ei oo viihdyttämässä niin sitten känistään ja jos sekään ei auta, niin alkaa huuto :D

   Poista
 2. Kuopion uimahallissa on vauvauinteja kyllä, samoin myös kunnon paikassa. Tässä puh.num. hyvään vauvauintiin 040-5592088 / Titta. Mukavia uintihetkiä Islan kanssa! :)

  VastaaPoista

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!