3.9.2012

Vauvatreffejä

Tänään oli taas ohjelmaa vaikka muille jakaa, heti aamusta lähtien. Miten joku kehtaakin väittää, että äitiysloma on vaan lomailua? Musta tää on ihan silkkaa työtä, kalenteri on täydempi kun ennen äitiyslomaa :D Onneks pienen vauvan kanssa on vielä helppo reissata, ne kun syö ja nukkuu missä vaan.

Ohjelmassa oli Sinin ja Mikaelin treffausta kahvittelun merkeissä, harmittavan pikaisesti tosin, koska mulla oli aika kiirus. Olipas Mikael jo iso poika, aatella että 1,5 vuoden päästä meidänkin neiti on tollanen touhottaja! Mikaelia ei kauheesti vauva tuntunut kiinnostavan, paljon tärkeempää oli esitellä omia leluja, varsinkin niitä punaisia autoja :D Ihana Mikael <3 Enpähän minäkään ennakkoluuloista huolimatta jäänyt tuppisuuks, vaikka nähtiin Sinin kanssa vasta ekaa kertaa. Toivottavasti nähdään pian taas vaikka kahvittelun merkeissä :)


Iltapäivästä suuntasin moikkaamaan Tuulia ja Juusoa, voi että miten iso Juusokin on jo, vaikka ikää ei oo kuitenkaan vasta kun reilu 4kk. Mä säikähdin, että ei kai meidänkin neiti oo kohta jo noin iso...? Tuulin kanssa pistettiin muksut vierekkäin kuvaamista varten ja heti ensimmäisenä Juuso otti Islaa kädestä kiinni<3 Voi tuota nuorta rakkautta, pitäähän se aikasin jo alottaa :D Seuraavaks Juuso yrittikin sitten jo riisua Islan vaatteita aloittamalla mekon nauhasta, joka kiinnosti niin kovasti! Hain Miikan puol viiden jälkeen töistä ja pääsin hieman kiertelemään kaupungille itekseni, kun Miika jäi Islan kanssa kotiin - luksusta sanon mä! Itelleni en löytänyt alusvaatteita kummempaa, Islalle löysin ihanan jumpsuitin. Sen voisin huomenna kuvailla tänne blogin puolelle, kunhan vaan ois vähän valosampaa, kun nyt. Tällaista tänään, kyllä on saanu taas juoksennella paikasta toiseen, mutta enpä mä toisaalta osais ollakkaan pelkästään neljän seinän sisällä, vaikka välillä tosin tekis varmaan ihan hyvää rauhoittua ja viettää päivä tekemättä mitään :)


2 kommenttia:

 1. Kysyin Mikaelilta kävikö meillä tyttö, niin se vaan sano, että " tämä kisupullo on nätti ".
  :--D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, Mikael on kyllä niin ihana! <3

   Poista

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!