21.10.2012

Sunnuntai

Mä suunnittelin pakkaavani tänään ahkerasti ja käyväni kaappeja läpi, mutta minkäköhän takia mä istun koneella? Tuntuu, ettei persusta saa tästä sohvalta ylös ja sitä paitsi, vihaan pakkaamista. On myös ihanaa istua hetki koneella rauhassa, kun Miika höpöttelee ja leikkii Islan kanssa keittiössä :) Normaalisti kun koneella saa istua rauhassa ehkä muutaman minuutin, niin tää on luksusta.
Aloitin eilen pakkailemaan särkyviä tavaroita kuplamuoviin ja enpä muistanut, että se on noin inhottavaa puuhaa! Kuplamuovissa on toki se plussa normaaliin sanomalehtipaperiin verrattuna, että kädet ei oo sitten ihan mustana pakkailun jälkeen. Eilen sain pakattua 13 Iittalan Kivi-tuikkua ja tänään jatkoin muumimukeilla, laseilla ja kahvikupeilla. Vielä olis paljon pakattavaa särkyvien osalta (puhumattakaan kaikesta muusta pakkaamisesta), mutta hiljaa hyvä tulee :)

Käytiin tänään Miikan porukoilla ja kylläpä mummia ja ukkia harmitti, kun Isla veteli sikeitä melkein koko reissun ajan ulkona vaunuissa. Meidän likka on taas ollu vähän räkänen, kuten minäkin ja sen takia muutamana viime päivänä on uni maistunu normaalia paremmin. Yöunet taas sitten on olleet lyhyemmät ja mä oon ollu ihan kauhuissani, kun neiti on alkanu känisemään 3.00-5.00 aikaan. Onneks tähän on auttanu  tutin antaminen, mutta aika nihkeeltä tuntuu syöttää neiti kuudelta, kun oon tottunu klo 7.00-8.00 herätyksiin. Tää nyt on vaan tällaista, ei mahda mitään :)

P.S. Olin tänään niin superahkera, että vaihdoin patterit mun lisäsalamaan! :D Johan alko tulee parempia kuvia kotonakin, täällä kun on aina niin pirun hämärää :(

P.P.S. Miika kävi ostamassa pipareita ja glögiä, kun mun teki hirveesti niitä mieli. Voisko joulu tulla jo? Ehkä mä käyn vähän herkuttelee edellä mainituilla ja sitten meen oikeesti pakkaamaan!


 Ihanaa sunnuntaita! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!