22.11.2012

Jalat 2?


Jatkoa reilun viikon takaiseen postaukseen, jossa kerroin Islan hoksanneen, että hällä on varpaat! Tällä kertaa sain jopa kuvamateriaalia tästä tapahtumasta nimeltä varpaiden tutkiminen. Likka ei vielä osaa itse kurkotella varpaisiin, mutta kun käden ohjaa varpaita kohti, jaksetaan niissä roikkua pitkä tovi ja nähtiinpä jopa muutama aika akrobaattinen asento!


Postailu on hieman jääny, sillä tää vanha käpy ruudun toisella puolella on ollu tosta pakkaamisesta aika naatti! No onneks enää reilun viikon rutistus ja sitten ollaan uudessa kodissa. Oivoi, nuo kaikki tavarathan pitää vielä purkaa... Noo, jospa tää tästä ja eiköhän se uus koti oo kaiken tän vaivannäön arvoinen!

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitti, sitä tosiaanki tarvitaan! Niin ja pitkää pinnaa!

   Poista
 2. Voi ihana Isla <3 Ihanaa lukea kun toinen on hoksannut omat jalkansa ;) Onnea uudesta kodista ja ihana päästä pian lukemaan uuden kodin arjesta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tosi ihanaa huomata, kuinka meidän tyttö kasvaa ja kehittyy, melkein joka päivä opitaan jotain uutta ja mielenkiintoista :) Ehkäpä pääsette kurkkaamaan sitten uuteen kotiinkin jossain vaiheessa asuntopostauksen muodossa ;)

   Poista

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!