8.2.2013

Ikkunaostoksilla

Kuten toissapäivänä mainitsinkin, oli päivän suunnitelma suunnata Ikano-kauppakeskukseen hieman ihailemaan kaikkea ihanaa ja näin me myös teimme. En ees viiti sanoa, mikä kaikki meni pieleen ennen lähtöä, mutta ennen kymmentä oltiin jo Ikanossa ja se oli kyllä aika saavutus! Tällä kertaa mukaan ei tarttunut mitään, mitä pidän kyllä suurena ihmeenä. Yleensä aina vaatekaupoista tarttuu jotain mukaan, kun löytyy kaikkea niin ihanaa. Kyllä mä Jesper Juniorissa katsoin vähän sillä silmällä yksiä Reiman rukkasia keväälle, joissa olis pukemista helpottava, pitkä vetoketju sivulla. Mietin myös Jonathanin samanmoisia rukkasia, joissa vetoketjua ei ollut. Onko teillä kokemusta näistä rukkasista? Siellä olis ollu kaikkia ihania toppakamppeitakin ens talvelle, mutta maltoin kuitenkin mieleni, koska tiesin että mun mielipide talvikamppeiden suhteen ehtii vaihtua ainakin miljoona kertaa vielä tässä välissä :D Minkäs sille mahtaa, ku on tällanen tuuliviiri...


Tuolla Ikanolla on sellainen perhehuone, joka on nimensä mukaisesti tarkoitettu lapsiperheille. Huoneesta löytyy paljon tilaa lasten syöttämiseen, leikittämiseen, vaipan vaihtoon tai ihan vaikka vaan huilimiseenkin. Mä kävin toissapäivänä ensimmäistä kertaa perhehuoneessa, aiemmin sille ei ole ollut tarvetta. Meidän reissu sattui just Islan ruoka-ajalle, joten ajattelin hyödyntää perhehuoneen rauhallisuutta ja käydä syöttämässä Islan siellä. Oltiin ajoissa liikenteessä ja saatiinkin olla huoneessa ihan kahdestaan. Islakin jaksoi keskittyä syömiseen paljon paremmin, kun ympärillä ei koko ajan pyörinyt ihmisiä, vaikka itse huoneessa olikin vaikka mitä mielenkiintoista tutkittavaa. Mun mielestä on älyttömän hienoa, että lapsiperheitäkin huomioidaan.

Mikro ruuan lämmittämiseen, kertakäyttöastioita ja mahdollisuus tiskata omat astiat käytön jälkeen. Huippua! 

Imetysnurkkaus ja tilaa oleskeluun :) 


 Aika hulppeat tilat vaipan vaihtoon! Ton lisäksi vielä suuren suuri vessa, jossa oli myös hoitopöytä.

Isla odotteli vaunuparkissa, ku tyhmä äiti vaan kuvas...


 P.S. Pahoittelut kuvien loistavasta puhelinlaadusta... :)


6 kommenttia:

 1. Aivan ihana tuo perhehuone. :) Tosi hyvin suunniteltu. Onkohan tuo myös siisti? Varmaan tuolloin oli tai ainakin näyttää siltä. Mua harmittaa kun monessa paikassa missä on kivat, uudistetut tilat lapsille mm. vaipanvaihtoon yms, niin ne on tosi törkysessä kunnossa ja niitä siivotaan liian vähän. :/ Ällöttää miksi esimerkiksi äidit jättää pilttipurkkeja lattialle, pesualtaat epäsiisteiksi ja roskia sinne sun tänne? Onko se niin vaikeaa viedä roskia roskiin yms? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin tuolloin ku me oltiin siellä, niin se oli tosi siisti. Käsittääkseni paikka siivotaan kolmesti päivässä, joten uskon että pysyy myös suht siistinä. En tiedä sitten, mikä tilanne on ruuhka-aikaan :) Mä kans ihmettelen monesti ihmisten törkyisyyttä, koska yleensä pyrin itse viemään roskat roskikseen ym. Mut toi huone oli kyllä tosi kiva! :)

   Poista
 2. Olen päiväkodissa töissä pienten osastolla niin kyllä nuo hanskat missä on vetoketju niin on paljon paremmat pukea kun tavalliset :) saa paremmin vaikka tumputkin sinne alle :) suosittelen niitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minä kans aattelin, että ne vois olla aika hyvät :)

   Poista
 3. Mahtava tuo huone kyllä! Saisivat muuallaki panostaa enempi lastenhoitotiloihin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi oli huippu! Olispa tollaiset joka paikassa.

   Poista

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!