5.2.2013

Islan vaatekaapilla

Kuten viime viikolla lupailinkin, esittelen nyt hieman tarkemmin uusia vaatehankintojani Islalle. Kuvista puuttuu Lindexin valkea body, mutta sitä tuskin on niin välttämätöntä kuvatakaan, kun on ihan perusjuttu :) Viimeisessä kuvassa näkyy uudet velourhousut, violetti sopii kyllä Islalle mun mielestä. Islallahan ei ollut entuudestaan mitään kevääksi, ulkovaatetta siis. Nyt on asiat sen verran paremmassa jamassa, että Islalle on Kaxsin rymyhaalari ja anorakki kaupunkikäyttöön. Oon kuolannu H&M:ltä yhtä ihanaa softshellia, jota ei vielä ainakaan kaupoissa tunnu olevan, mutta netissä on. Mun tekis niin mieli tilata se ja samaan syssyyn sitten kurakamppeet. Niin ja ne kengät... Islallahan ei oo minkään näkösiä popoja kevääksi, joten nekin olis vielä hankintalistalla.

Haalari ostettu FB-kirppikseltä, KappAhlin Kaxs-mallistoa. 


 Huomatkaa kuvaajan edustava asento taustalla ;)


Haalari ostettu FB-kirppikseltä, H&M:n mallistoa.

 Alelöytö Sokokselta, Ciraf-merkkiset. Hintaa näille jäi 7,50€ (-70%).


Lindexin uudet velourpökät ja paitakin on ekaa kertaa päällä, se H&M:ltä.4 kommenttia:

 1. Toi haalari on niin must keväälle! Meillä oli viime syksynä ja rakastuin ja ostan sinisen tai mustan nyt keväällekin :--D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Outoo ku ei voikaan pukee enää päälle mitä vaan, ku pitää miettiä jo haalarin veden- ja tuulenpitävyyttäki :D Jospa toi ois hyvä :)

   Poista
 2. Toi anorakki on niiiin sulonen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se! Sen takia kai se oli pakko ostaakki :P

   Poista

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!