1.2.2013

Pikkupotilas ja masukuulumisia

Voi meidän pientä raasua, Isla on alkanut nyt köhimään ja räkää tuntuu olevan kurkussa kilokaupalla. Onneksi yskä ei oo vielä kovinkaan pahana (ja toivottavasti ei pahennu) ja ainakin toistaiseksi neiti saa nukuttua vielä hyvin, yskimisestä huolimatta. Friidalla niistäminen on ihan tyhmää Islan mielestä, kunpa tuo napero ymmärtäisi, että yritän auttaa enkä kiusata...
Tänään oli vuorossa mun neuvola ja veinkin Islan siksi aikaa siskon hoiviin, että sain käydä neuvolassa ihan rauhassa. Olipa ihanaa kävellä (mahan kiristelystä huolimatta) neuvolaan, kun aurinko kerrankin paistoi täydeltä terältä - tuli ihan keväinen fiilis! Mittarikin näytti vaan paria miinusastetta, joten tällainen pakkasvihaaja oli mielissään. Neuvolassa oli tällä kertaa sijainen ja terkka oli onneks tosi mukava! Höpöteltiin ummet ja lammet musta ja Islasta, kivaa kun terkkaa tuntui oikeasti kiinnostavan meidän kuulumiset. Pikkuveikalla oli kaikki kunnossa ja sydänääniä kuunnellessa osui pari mojovaa potkua anturiinkin :) Sf-mitta oli 17cm, viimeksi (9.1) se oli 15,5cm, joten tasaisesti kasvaa. Hemppari oli noussut jopa himpun viime kerrasta ja hyvä niin, viimeksi se olikin tippunut ykstoista pykälää. Oon muistanut nappailla nyt vähän useammin Multivitaa, joten sillä lienee osuutta asiaan. Seuraava neuvolakäynti onkin sitten vasta maaliskuussa ja silloin on vuorossa lääkäri. 

 Rv. 22+1. Viimeks oli tän kokonen maha varmaan ainakin kuukautta-puoltatoista myöhemmin!

Neuvolan jälkeen me käytiin Islan kanssa kaupungilla ja ostin neidille ensimmäiset kengät! Eihän tuo likka niitä vielä tarvitse, varsinkaan kun kyseessä on sandaalit, mutten voinut ohittaa niitä. Kengät oli roimassa alennuksessa ja hintaa niille jäi vain 7,5 euroa, joten mukaanhan popot oli otettava. Suunnittelin, että ne vois olla ihan kivat sitten esimerkiksi pikkuveljen ristiäisiin, mutta tuskin maailma kaatuu, vaikka ne käyttämättä jäisivätkin. Kokeilin kenkiä neidille jalkaan ja kylläpä oli likka ihmeissään, että mitkäs nää on. Isla nosti jalkoja hirmuisen korkealle, eipä sillä oo koskaan kunnollisia kenkiä ollutkaan :)

4 kommenttia:

 1. Hih ihana masu <3 Kohta noita temmeltäjiä on kaks :) Mullahan on poika syntyny samoihin aikoihin kun Isla, 5.6.12 ja herttinen Islä on vielä nopeempi oppimaan. Meillä on ihan samat jutut nyt menossa kun teillä. Kai :D Hammas tuli sunnuntaina, nousee tukea vasten polvilleen, konttaa vähän, ryömii, istuu... Kiva seurata teitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kohta niitä vipeltäjiä on tosiaan kaks ja siinä riittääki sitten ihan varmasti hommaa! Mä oon kauhistunu kans sitä, miten nopeesti kaikki uudet taidot on tullu ja vieläpä kerralla. Hampaita meillä ei vielä näy, vaikka nyrkkiä tungetaankin suuhun vähän väliä :) Kiva, että tykkäät seurailla!

   Poista
 2. Ihana Isla :--) Söpöt kengät! Paranemisia pienelle! Teitä on ihan huippua seurata, varsinkin kun kuvioissa on pian toinenkin pikkuinen. Näytät kuvissa niin onnelliselta :--) Hauskaa viikonloppua teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi kengät oli vaan niin ihanat, etten voinut jättää ostamatta! Sivulla on vielä kivoja kuvioita, jotka ei näy juurikaan noissa kuvissa. Jospa saisin kengät kuvailtua ens viikolla paremmin, kunhan kuvaan muutkin Islan uudet vaatteet :) Musta on vaikeaa olla pitkästä aikaa kameran toisella puolella, en oo taas tottunu siihen. Ehkä siihenkin tottuu taas ajan kanssa. Mutta sitä ei käy kieltäminen, ettenkö olis onnellinen. Tuskin paljoa onnellisempi voisin tässä tilanteessa ollakaan :) Ihanaa viikonloppua myös sinne!

   Poista

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!