2.2.2013

Pikkureppana

Just kun kerkesin eilen illalla hehkuttamaan sitä, että yskiminen ja räkäisyys ei oo vielä Islan uniin vaikuttanu, niin tottakai neiti alkoi heräilemään pitkin yötä. Pitikin mennä sanomaan... :D Isla tosiaan nukku viime yön tosi levottomasti ja yski aika paljon. Tuttiakaan ei pystyny kunnolla syömään, kun röörit oli räkää täynnä. Mä aattelin, että likka vetelis tänä aamuna unta palloon normaalia pidempään, mutta iloinen sirkutus alkoi kuulumaan Islan huoneesta jo reilusti ennen ysiä. No, pääasia että tyttö heräs hyväntuulisena ja virkeenä :)


Mä kaivoin vihdoinkin kaapista pari viikkoa takaperin ostamani zumbasetin ja hiki meinas puskea päälle jo pelkästä ajatuksesta. Mä olen huono tanssimaan ja mä en haluais todellakaan kahtoa ihteeni, kun keikun ääliön näköisenä zumban tahdissa. Onneksi osaan ajatella myös muita ihmisiä, joten pistin sälekaihtimetkin kiinni - ihan naapureita ajatellen ;) Otin pientä tuntumaa settiin sillä aikaa, kun Isla veteli päikkäreitä parvekkeella, mutta enpä kerennyt pariakymmentä minuuttia pidempään heilumaan, ennen kuin mahassa alkoi kiristelemään ikävän tuntuisesti. No, sainpahan tehtyä edes jotain :) Sen jälkeen kun Miika tuli töistä, lähdettiin käymään vaunulenkillä ja naureskelin, että millasta vaappumista mun meno on toukokuussa, ku kävelen nyt jo jalat harallaan!


Käytettiin Islaa tänään ekaa kertaa kunnolla saunassakin, että saatais vähän räkää liikkeelle. Tai no kunnolla ja kunnolla, mä hikoilin meikit naamassa Islan kanssa saunan alalauteella ja lämpöökään ei ollut paljoa mitään, kun sauna oli pistetty vasta lämpiämään. Tarkoituksena olikin heitellä vaan löylyä mahdollisimman paljon, että saatais kunnolla kosteutta ilmaan ja räkä liikkeelle. Isla istui varsin tomerasti lauteilla ja kylläpä neidille maistui vesikin pienen löylyttelyn jälkeen :) Saunan jälkeen oli iltapuuro vuorossa ja just kun Isla oli ehtinyt syömään puuron loppuun, alkoi likka yskimään räkää kurkussa ja sitten lens laatta... Eikä se siihen kertaan jäänyt, vaan toisen kerran heti putkeen. Likka alkoi hysteerisenä itkemään, mutta rauhoittu onneks nopeesti ja minuutin päästä jo naureskeltiin suihkussa :) Mua ei vaan kauheesti naurattanu (tai no oikeestaan nauratti :D), ku mä olin ihan oksennuksessa, kuten myös Isla ja lattiakin. No, eihän tollasille mahda mitään. Annoin Islalle sitten vielä jonkun verran maitoo suihkun jälkeen, ettei heti tarviis herätä nälkää itkemään. Hyvin maito tuntuikin maistuvan ja likka simahti yöunille ekalla yrittämällä.

Nyt me rauhotutaan Miikan kanssa viettämään lauantai-iltaa kera namien! Ihanaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!