22.2.2013

Viikonloppufiiliksissä


Onpa kivaa olla taas mökillä! Kai musta on tulossa vanha tai jotain, koska vielä viis vuotta sitten en osannut arvostaa mökkeilyä läheskään niin paljoa, kuin nyt. Päivä ei lähteny kyllä parhaimmalla tavalla käyntiin, kun Isla rallatteli jo puol kasin aikaan sängyssä, mikä on meijän likalle ihan liian aikaisin. Ysin aikaan alkoikin kiukuttelu, eikä missään ollu hyvä, mutta nukkumaankaan ei voinut mennä. Isla kerkes torkahtaa jo lounaalla ja kun vein rättiväsyneen lapsen sänkyyn, niin mitä teki meidän neiti? No nauro räkäsesti mulle. Huoh. Noi on oikeesti niitä hetkiä, kun lasket numeroita tuhannesta alaspäin, korvista nousee savu, mutta samaan aikaan naurattaa. Kävin laittamassa Islalle pupun kainaloon, tutin suuhun ja peiton päälle ehkä noin tuhat kertaa, ennen kuin likka rauhoittui. Yhdessä vaiheessa olin jo satavarma, että sinne simahti, mutta kun menin tilannetta tarkistamaan, keikoili neiti seisaallaan pinnasängyn reunaa vasten ja virnisteli mulle. Siis virnisteli. Pilaileeko tuo lapsi mun kustannuksella? :D


No, onneks Isla vetäs kuitenkin sitten ihan hyvät päikkärit ja ihanainen Sinikin tuli piristämään <3 Kahvia tuli litkittyä enemmän kun laki sallii, mutta ennen kaikkea sai taas puhua kaikesta turhanpäiväsestä ja sai aikuista seuraa, Islan kanssa kun kovin henkevät keskustelut ei tunnu vielä oikein onnistuvan. Musta on ihanaa, että mullakin on muutama äitikaveri, koska ne voi tulla sit päivällä kahvittelee mun kanssa ja voin kirota rauhassa sitä, kuinka oon siivonnu jo ennen kolmee neljännen sontavaipan... Toiset äidit on myös älyttömän hyvää vertaistukea ja korvaamatonta seuraa, joka pitää ne muutamat aivosolut koossa tässäkin päässä :)


Tultiin joskus puoli viiden aikaan mökille ja meidän neitikin on vetäny unta palloon jo jokusen tunnin, oikeastaan ihan kiva perjantai <3 Jospa tässä lähtis kohta itekkin treffailemaan nukkumattia, vähän meinaa alkaa jo silmiä painamaan :) 

Ihanaa viikonloppua teille! <3

9 kommenttia:

 1. Voi ihana isla:) nähdäänkö kun kotiudutte? <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Laitellaan viestiä tuossa sunnuntaina tai alkuviikosta :)

   Poista
 2. Meillä on nyt pari viikko herätty 7 -_- kun mies lähtee töihin alkaa Mean huoneessa iloinen pulputus. Ja mie oon ihan silmät ristissä :-D toivottavasti ei enää tuosta aukaistu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auts, aikaisin teilläkin on herätty :D Meillä alkoi rallattelu kuulumaan tänään puoli seiskalta, pitänee siirtää Islan nukkumaanmenoa myöhemmäks...

   Poista
 3. Meillä ennen tyttö heräs 10 aikoihin myt nykyään 7-7.30, eikä auta vaikka laittas myöhemmin nukkumaan. Noh onneks kohta kevät ja aamulla kun herää paistaa aurinko ;) Seisoopa Isla jo hienosti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Islakin heräs ennen aikaisintaan kahdeksalta, yleensä 8.30-9.30. Sitten kun aamullakin alkaa olemaan aikaisin valoisaa, voi herääminen siirtyä vielä aikaisemmaksi :D Isla on oppinut seisomaan tosi tukevasti viime aikoina ja nyt pitääkin koko ajan seisoa, lelut on ihan tyhmiä!

   Poista

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!