22.3.2013

29+0!

Eilen pyörähti käyntiin kolmaskymmenes raskausviikko, hui! Olin laiskalla tuulella ja sen takia postaus tuleekin vasta tänään, vaikka kuvat onkin eilen otettu :) 

Olo on jatkunut varsin samanlaisena verrattuna aikaisempiin viikkoihin, närästyskin on hyvin vaihtelevaa laatua. Toisinaan selviän parilla Rennien puolikkaalla ja saan jopa nukuttua yöni rauhassa (yhdellä tyynyllä!), mutta toisinaan taas Rennie on ylin ystävä ja närästys koko päivän kiusaava vihollinen. Mulla syömiset ei tunnu pahemmin vaikuttavan närästykseen, ihan sama mitä syön, niin ikinä ei voi tietää närästääkö vai ei. Tiistain ja keskiviikon välinen yö ei ollut taas sieltä parhaimmasta päästä, nukahdin puol yhden aikaan ja puol kahdesta puol viiteen heräsin vähintään puolen tunnin välein närästykseen. Ihanaa. Puoli viiden aikaan, kun Miika nousi ylös, pöllin itelleni toisen tyynyn ja retkotin niskat kenossa puoliks istuvassa asennossa. Näin sain nukuttua koko yön pisimmän pätkän (jonkun 3h) ja se kyllä tuntu sitten niskassa ja selässä seuraavat pari päivää, että tuli retkotettua vähän huonossa asennossa :D

Pikkujäbä alkaa olemaan jo vissiin ihan hyvän kokoinen, sillä potkut on muuttuneet pääasiallisesti ilkeän tuntuisiksi muljahteluiksi mahassa ja toisinaan mahaa tunnustellessa voi selvästi tuntea pään tai jalan. Väsymys tuntuu toisinaan ylitsepääsemättömältä, pitänee tiistaina tsekata hemppari neuvolassa, että onkohan se lähtenyt laskuun. 

Huomatkaa, ei raitapaitaa tällä kertaa! 

Linssilude halusi ehdottomasti kuviin mukaan :)

7 kommenttia:

 1. Voii ei mikä ihana masu! <3 :) täs tulee itellekki kauhee vauvakuume. ;)

  -Riikka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, vauvakuume on kyllä paha! Maha tuntuu järkyttävän isolta, mutta kuvissa ei näytä siltä :D

   Poista
 2. ihana masu ja ihanat noi sun hiukset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Näihin lyhyiin hiuksiin onkin taas totuttelemista :)

   Poista
 3. Ihana masu <3 Mulla alkanu närästää, se on kyllä niin ikävä vaiiva :/ Ja viimeks närästänyt kun neitiä odotin, joskohan sitä pitäs tehä raskaustesti ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Närästys on kyllä tosi ilkeetä, varsinkin tällaisessa mittakaavassa. Mut onneks se loppuu viimestään kesäkuussa :D Hahhah, ehkä sun on tosiaan tehtävä se testi ;)

   Poista

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!