13.3.2013

Arskat!


Eilen vihdoinkin sain ostettua Islalle ensimmäiset aurinkolasit, aurinko kun tuntuu nykyään pilkistävän pilvien välistä hieman aiempaa useammin. Aikaa ei ollut kovinkaan paljoa, joten suuntasin Anttilaan, koska tiesin että siellä on ainakin jonkunlaisia aurinkolaseja myytävänä tollaisille pikkunatiaisille. Valikoimaa tutkiessani jouduin toteamaan monen muun ihmisen tavoin, että ei noi vauvojen aurinkolasit kyllä mitään maailman tyylikkäimpiä ole. Tai no olishan siellä ollu esimerkiks kirkkaan pinkit pokat blingbling-koristeluilla ja isoilla linsseillä, mutta ne oli sellaista kovaa muovia, joka varmasti painaa päässä ja saa lapsen vihaamaan arskoja (jos mahdollista) vieläkin enemmän. Puhumattakaan sitten kestävyydestä, tuollainen kasikuukautinen kun ei vielä osaa kovinkaan helläkätinen esineitä kohtaan olla. Päädyin valitsemaan Islalle violetit arskat (sangat on puna-keltaset, yäk) ja nuo saa toimittaa arskojen virkaa siihen asti, kunnes löydän jostain ehkä kenties paremman näköiset :)

 Vaikka ne pinkit blingbling-lasit ois olleet ihanat, eivät olis ehkä kestäneet tällaista käyttöä ;)

6 kommenttia:

 1. Meillä on lindexiltä viime kesänä ostetut ihanat sydämmen muotoset arskat :) kannattaa sieltä käydä kattoo jos ois kivoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitänee tutkailla tarjontaa kaupungilla pyöriessä :)

   Poista
 2. Itse ostin Kappahlista sellaiset ray ban-malliset, mutta ne osoittautui tosi kehnoiksi. Jotenkin ovat tosi velmut, eikä oikein kunnolla pysy päässä. Pitää siis lähteä uusintakierrokselle etsimään jotkut kunnolliset :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapsille myydään paljon erilaisia aurinkolaseja, mutta osa tuntuu olevan kovin epäkäytännöllisiä, vaikka nättejä olisivatkin :(

   Poista
 3. Pienten silmien suojaamiseen kannattaa todella panostaa! Minä haluan mainostaa ja omalla käyttökokemuksella kehua Julbo Looping-laseja (googlaa)! Pysyy hyvin ja ei ole tyttö onnistunut hajottamaan, vaikka olisi käteensä saanutkin. Hintakaan ei nyt mikään ihan älytön ole ja käytettynäkin saattaa löytää!
  -S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen kans kuullut noista Julboista, mutta tarkemmin en niihin ole perehtynyt. Pitänee Googlailla, kiitti vinkistä!

   Poista

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!