10.3.2013

Synttärihumua ja muita aktiviteetteja


Ja näin sitä selvittiin tästäkin tapahtumantäyteisestä viikonlopusta hengissä, hyvä me!

Ohjelmassahan oli hiihtolomapaardeja, synttäreitä, kylpyläkäyntiä ja mökkeilyä, ihan tarpeeksi ohjelmaa siis yhdelle viikonlopulle. Perjantaina suunnattiin auton nokka kohti mökkiä, me tunnutaan aina roikkuvan siellä :D Isla on nyt parilla mökkireissulla nukkunut yöt tosi levottomasti ja yöllä saatiinkin Miikan kanssa pomppia vähän väliä laskemaan neitiä matkasängyn laidalta alas, laittamaan tuttia suuhun ja muuten vaan rauhoittelemaan. Isla alkoi vähän väliä itkemään ihan hysteerisenä, eikä tuttikaan tuntunut auttavan millään. Lauantaina Islan sängystä alkoi kuulumaan iloista kujertelua heti kuuden jälkeen ja voitte kuvitella, ettei oma olo ollut siinä vaiheessa mikään virkein, kun oli koko yön pomppinut ylös ja takaisin sänkyyn. Isla viihtyi onneksi melkein seiskaan asti sängyssään, jonka jälkeen kiikutin likan äidin hoiviin, että saatiin Miikan kanssa vielä hetki levätä. Yhdentoista jälkeen lähdettiin Miikan kanssa kahdestaan Fontanellaan polskuttelemaan ja Isla jäi siksi aikaa porukoiden kanssa mökille. Oli mukava käydä pitkästä aikaa kylpylässä, edellisestä kerrasta kun on vierähtänyt jo reilu vuosi aikaa :) Kylpyläreissun jälkeen ajeltiin takaisin kotiin valmistautumaan kummitytön synttäreille ja porukat tuli sitten Islan kanssa perästä. Kuten tavallista, mulla ja Miikalla tuli hirmuinen kiire synttäreille lähdön kanssa, koska mulla oli tasan 20 minuuttia aikaa vääntää hiukset kikkaralle, meikata ja kriiseillä hieman vaatteiden kanssa :D No mut hei me ehdittiin, yleensä kun ollaan joka paikasta myöhässä! 

Meidän pieni riiviömme jaksoi olla koko synttäreiden ajan hyvällä tuulella ja kavereiden perässä kontattiin innokkaasti, edes mekko ei menoa haitannut. Synttäreillä riitti kyllä vilinää ja vilskettä, sillä paikalla oli viisi pientä tyttöä, joista Isla oli nuorin. Hyvin likka kuitenkin isompien menossa pysyi mukana ja leluja vietiin kavereiden käsistä ihan häikäilemättömästi :D Pirskeiden jälkeen siirryttiin porukoiden kanssa meille, missä syötin Islan ja porukat jatkoivat matkaa mökille likan kanssa. Mukavaa viettää välillä kahdenkeskistä aikaa ilman, että tarvii juosta tuon yhden pikkuriiviön perässä. Illan suunnitelmissa oli hiihtolomabileet ja paikan päällä oltiinkin puoli kahdeksan aikaan. Mua väsytti jo aiemmin kotona ja koko ajan oli kovin kipeä olo, mutta ei mulla ainakaan kuumetta missään vaiheessa ollut. Kovin pitkään ei kuitenkaan jaksettu juhlia ja oltiinkin Miikan kanssa takaisin kotona jo ennen yhtätoista, aika säälittävää... Vitsailin jo aiemmin, että herään aamulla varmaan kaheksan aikaan, vaikka sais nukkua niin pitkään kun haluaa. Kuinka ollakkaan heräsin ensimmäisen kerran puoli kahdeksan aikaan ja nousin ylös sitten kasilta, kun nukkumatti ei suostunut enää treffeille mun kanssa :D No, kerkespähän tekemään vaikka mitä päivän aikana, kun heräs ajoissa!


Sain vihdoinkin silitettyä verhot makkariin ja Islan huoneeseen, eipä ne oo sitä ootellu ku sellaisen kolme kuukautta, hups... Mä vaan niin vihaan silittämistä, varsinkin tolla johdottomalla raudalla, jonka lämpeemistä saa koko ajan ootella. Ehkä mä otan seuraavaks pitkän aikavälin tavoitteeks tehdä Islan kaappeihin tilaa pikkuveikalle, onneks tässä on vielä aikaa, kun mä oon tunnetusti vähän laiska tollaisten juttujen suhteen. Islakin kotiutui heti kolmen jälkeen ja voi että mulla oli ikävä sitä riiviöö <3 Ihan hyvä kuitenkin välillä ottaa sitä omaa ja kahdenkeskistä aikaa, niin jaksaa sitten taas paremmin :) 

P.S. Pahoittelut mahdollisesti sekavasta tekstistä, aivosolut on vissiin hukkunu räkään tai jotain :D 


6 kommenttia:

 1. Isla on jo niin ison tytön näköinen :) Miten pystyt olla erossa Islasta? :D Meillä saman ikäinen tyttö ollut kaksi kertaa hoidossa on illalla viety ja aamulla haettu. En raaski jättää tyttöä hoitoon :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kans oon tässä kauhistellu jo jokusen viikon, että minne ihmeeseen se meidän pikkuvauva hävis. Kyllähän se erossa oleminen aina vähän koettelee, ku on hirmuinen ikävä, mutta uskon että pienen välimatkan pitäminen toisinaan tekee ihan hyvää. Mun mielestä lapsen pitää osata olla myös muiden kuin äidin kanssa ja toisaalta, kyllä sitä itekki jaksaa sitten tuhat kertaa paremmin taas, kun on saanu vähän levätä ja viettää lapsivapaata :)

   Poista
 2. Toi tyllihame on aivan ihana! Oon metsästäny sellasta meijän tytölle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi mekko oli kyllä superkiva löytö KappAhlin alerekistä! Islalla oli varattu erilainen mekko kummitytön synttäreille, mutta en voinu vastustaa tuollaista röyhelöunelmaa ;)

   Poista
 3. On pitänyt jo pitkään kehua sun hiusten väriä, sopii tuo tumma sulle tosi hyvin :)

  -Maria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Nyt hiukset on itse asiassa taas hieman tummemmat ja lyhyemmät eilisen kampaajareissun jäljiltä, näissä kuvissa kun juurikasvua oli kevyet 5 senttiä :D

   Poista

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!