4.4.2013

31+0!

Ohhoh, enää yhdeksän viikkoa laskettuun aikaan. Tai no, yhdeksän viikkoakin tuntuu tuhottoman pitkältä ajalta viettää närästyksen ja selkäkipujen kanssa. Enää ois alle seitsemän viikkoa siihen, kun viikkoja ois kasassa 37+5, silloin Isla syntyi. Vau.fi kertoo, että vauva painaa tällä viikolla 1750 grammaa ja pituuttakin on jo 37cm. Sen kyllä tuntee! Poitsu on vähentänyt potkimista aika paljon, mutta iltaisin potkusarjoja satelee useampiakin kylkiin. Yleensä pikkujäbä tyytyy kääntyilemään mahassa ja toisinaan muljahtelut tuntuvat lievästi sanottuna epämukavilta. Mutta pitää nauttia niistä liikkeistä vielä, ennenkuin vauva ulkoistaa itsensä, sillä mistäs sitä tietää vaikka tää olis mun viimeinen kerta raskaana. 

Harjoitussupistukset on lisääntyneet runsaasti viimeisen viikon aikana ja niitä tuli paljon myös Islaa odottaessa. Nykyään maha on lähes aina pinkeä pallo, kun lähden vähänkin liikkeelle. Kuluneen viikon aikana olen tuntenut myös pari supistusta, mutta vain pienen pieninä nippaisuina ja kokemuksesta tiedän, ettei ne tosiaankaan oo mitään verrattuna synnytyssupistuksiin :D Toivon mukaan en joudu supistelusta kärsimään ennen synnytystä, sillä Islaa odottaessakin ensimmäisen kerran alkoi supistelemaan kaks päivää ennen synnytystä ja ne ei sitten loppuneetkaan, ennen kuin likka oli ulkoistanut itsensä. 

Tällaista tällä viikolla. Olo on tukala, mutta siedettävä!

2 kommenttia:

 1. Onpas se selkee poikamasu! :)

  -Riikka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta tuntuu, että toi maha on tosi samanlainen, ku Islaa oottaessa :) Tosin Islaa oottaessa maha täytti kaikki "poikamahan" kriteerit :D

   Poista

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!