11.4.2013

32+0!

Joko se on taas uusi viikko mittarissa? Toisaalta musta tuntuu, että aika kuluu ihan liian hitaasti, varsinkin nämä viimeiset viikot, mutta toisaalta aika on kulunut kyllä hurjan nopeasti! Tuntuu, että vastahan minä sen testin tein, vasta kävin ensimmäisessä ultrassa ja ihastelin pienen pientä papua ruudulta, nyt ollaan jo loppusuoralla. Toisaalta, odottavan aika on pitkä ja en millään jaksaisi odottaa kahdeksaa viikkoa (saatika sitten kymmentä!), sillä olo on vanha ja raihnainen, niin kuin eilisestä päivityksestä varmaan kävikin ilmi.

Tässä raskaudessa närästys ei ole ainakaan vielä saanu musta yliotetta, eli sen kanssa tullaan vielä hyvin toimeen (koputtaa puuta). Ellen väärin muistele, olin Islaa odottaessa jo tässä vaiheessa aikalailla kypsä närästykseen, joten ihan kivaa, että nyt olen päässyt ainakin tähän asti helpommalla. Toisaalta, muita vaivoja onkin sitten senkin edestä verrattuna edelliseen raskauteen. Nyt tunnen olevani oikeasti vanha, rampa ja kömpelö, Islan aikaan tunne ei ollut niin paha, vaikka tuskainen olin silloinkin. Mun puolesta pikkujäbä sais  ulkoistaa itsensä suunnilleen samaan aikaan kuin Islakin, siihen ei ois enää kun 6 viikkoa aikaa!

Maha tuntuu junnaavan koko ajan paikoillaan tuon koon suhteen tai ehkä mun silmään muutos ei vain osu. Niin ja huomatkaa, että tällä kertaa repäisin ja päällä ei ole pilkkuja tai raitoja :DP.S. Rattaat tuli tänään <3 Niistä lisää toivottavasti huomenna!

2 kommenttia:

 1. Yh, mullakin on ollut aika vähän närästystä tähän asti, mut tällä viikolla on alkanu sellaset jokailtaiset hirveet rumbat :s onneks kotikonsteillakin (esim mitä syö ja mihin kellonaikaan) voi vaikuttaa aika paljon, ja pureskelu-Renniet on auttaneet! :D

  Tsemppiä sullekkin loppurutistukseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla kans närästys ollu välillä pahempana (todellakin!) ja välillä sen kanssa on pärjänny ihan hyvin :) Rennie on kaveri<3

   Poista

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!