1.4.2013

Huhtikuun ensimmäinen

Ihanaa huhtikuun ensimmäistä kaikille, täällä on ainakin kivan aurinkoinen ilma! Jokohan se kevät alkaisi vihdoinkin, kun huhtikuu virallisesti alkoi? Toivottavasti, sillä mä ainakin olen odottanut kevättä ja kesää koko pitkän talven yli kuin kuuta nousevaa. Mä en ole yhtään talvi-ihmisiä, joten tuskin hirveästi tarvitsee selitellä sitä, minkä takia odotankaan lämpimiä ilmoja ja aurinkoisia kelejä niin paljon. Meidän pieni tättähäärämme on ainakin kevätfiiliksissä, sillä puin Islalle tänään ensimmäistä kertaa hameen päälle. Ulkonahan tuollaisilla hepenillä ei vielä valitettavasti tarkene, mutta eiköhän siellä kohta! Isla oli vallan ihmeissään hameesta, eihän likalla sellaista ole koskaan ollut päällä. Varsinkaan tuollaista, missä on ihanat röyhelöhelmat. Isla silittelikin hametta ihan innoissaan ja leikkimisestä ei meinannut tulla alkuun mitään, kun hametta piti tutkailla niin tarkkaan. Tällä hetkellä likka ajelee kuorma-autolla ympäri eteistä, jottei homma menisi liian neitimäiseksi :) 


Muistattehan, että tänään on aprillipäivä? Mä en muuten sitä varmaan muistaisikaan, mutta me ollaan oltu tänään Miikan kanssa kaks vuotta kihloissa, joten sitten automaattisesti muistaa tuon aprillipäiväkin, kun muistaa vuosipäivän. Pari vuotta sitten kihlautuessamme jouduttiin aika monille ystäville vakuuttelemaan kymmeniä kertoja, että kyllä, me kihlauduttiin ihan oikeasti, eikä tämä ole mitään aprillipilaa :D Mua ei oo ainakaan vielä yritetty juksata mitenkään ja toivottavasti säästyisin siltä, musta kun tuntuu että uskon kaiken mahdollisen tällä hetkellä. Ajattelin myös olla tylsä ihminen, enkä ala jekuttamaan ketään, ehkäpä sitten ensi vuonna. Joko te olette joutuneet aprillipilojen kohteiksi?


Me ollaan vietetty pitkää viikonloppua rauhallisesti kotosalla, Miika tosin on tehnyt joka päivä nelituntista työpäivää. Se tuntuu kuitenkin aika luksukselta verrattuna normaaliin arkeen, jolloin joudun parhaillaan olemaan Islan kanssa 14 tuntia kahdestaan, neljä tuntia ei siis tunnu missään. Ollaan kuluneen viikonlopun aikana käyty Miikan mummon luona, vierailtu siskon ja kummitytön luona, sekä oltu vaan! Herkkujakin on tullut mässäiltyä varmasti koko vuoden edestä, mutta ehkä se ei meidän maailmaa kaada, kunhan palataan taas huomisesta eteenpäin kutakuinkin ruotuun :) Tänään olisi suunnitelmissa lähteä käymään Miikan porukoilla, kunhan Miika vaan kotiutuu töistä. 


Isla yrittää näköjään tyhjentää taas meidän kenkäkaappia, joten mun pitänee mennä touhuamaan likan kanssa. Nauttikaahan viimeisestä pyhäpäivästä ennen kuin arkinen aherrus taas koittaa!

4 kommenttia:

 1. Voi ei miten söpö hame (ja tyttö kanssa). Mistä hame on?
  -S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hame on H&M:n mallistoa, meille se on kotiutunut huuto.netin kautta :)

   Poista
 2. Isla on ihan älyttömän suloinen ! <3

  VastaaPoista

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!