7.4.2013

Laiskottelua


Me ollaan tänään oltu vaan ja fiilikset on aikalailla samanlaiset, kun Lunalla yllä olevassa kuvassa. Me saatiin Miikan kanssa aamupäivästä levätä hetki ilman tättähäärää, sillä äiti lupautui vahtimaan Islaa ja se on oikeasti aika kivaa, kun voit vaan maata ja katella telkkaria ilman, että juokset koko ajan nostamaan lasta pois kielletyistä paikoista. Iltapäivästä suunnattiin auton nokka kohti kaupunkia, sillä oltiin lupauduttu pyörähtämään Islan kummitädin synttäreillä ja sielläkään ei likkaa hirmisesti tarvinnut viihdyttää, kun parhaimmillaan samassa huoneessa pyöri kuusi ihmistä yhtä lasta viihdyttämässä :D Illasta oltiin kotona, syötiin Miikan kanssa kebabbia ja pelattiin Skip-Boa Islan mentyä nukkumaan. Aika kiva viikonloppu mun mielestä, kun ollaan levätty, herkuteltu ja oltu vaan! Unirytmi on vähän sekaisin taas viikonlopun jäljiltä, mutta taidan yrittää korjata asiaa ja lähden moikkaamaan nukkumattia!

Ihanaa sunnuntaita kaikille! Miten teidän viikonloppu meni? :)

8 kommenttia:

 1. Kuulostaa aivan yli-ihanalta verrattuna mun viikonloppuun, jonka vietin kokonaan töissä. ;) mutta ihana että teillä on tuommosia ihmisiä lähettyvillä jotka auttaa Islan kanssa, että saatte sitä omaakin aikaa. :)

  -Riikka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä on kyllä tosi mahtavaa, että lähellä on ihmisiä, jotka tarjoutuvat auttamaan ihan vapaaehtoisestikin :) Miika on taas ainakin seuraavat kolme viikkoa töissä ilman yhtäkään vapaapäivää, joten nämä vapaat tuli kyllä tarpeeseen. Sä oot ahkeroinu sitten meidänkin puolesta! ;)

   Poista
  2. Kuule, ihan pakko kysyä että missä Miika on töissä, jos ilman vapaapäiviä joutuu töitä tekemään? :O tuohan on ihan mielettömän raskasta ja ei kai kukaan jaksa semmosta kovin pitkään? :/ Vaikka näkyyhän se varmasti sitten palkassa. :) ja niin, onko työpäivät sitten pitkiäkin?

   -Riikka

   Poista
  3. Miika tekee tällä hetkellä kolmea eri työtä ja siitä johtuu pitkät työputket ilman vapaapäiviä, toki niitäkin aina toisinaan on :) Toiset päivät on lyhyempiä, toiset pidempiä, pisimmät työpäivät taitaa olla 06-14 ja sitten vielä 16-20. Onhan se tosi rankkaa, mutta jollain ne laskutkin on maksettava ;)

   Poista
 2. haastoin sut ! :)
  http://juststaaaystrong.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Hehe meillä laiskotellaan aina :--D Tosi hyvä kuva tuo!

  VastaaPoista

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!