19.4.2013

Uudenlaisia menopelejä?

Konttaaminen on kuulkaas yliarvostettua, kuten myös taaperokärrillä ajeleminen! Uudet tulevaisuuden menopelit löytyy varmasti lähes jokaisesta kodista, mitä sitä turhaan enää lapselle taaperokärriä hankkimaan. Saanko esitellä, ruokapöydän tuoli, keittiöjakkara ja rahi, niillä meillä nykyään liikutaan! Islan mielestä suurta hupia on nykyään se, että ajellaan kaikenlaisilla huonekaluilla ympäri kämppää, varsinkin ruokapöydän tuolit on kova juttu. Ei oo yks eikä kaks kertaa päivässä, kun saan hakea tuolin pois jostain, minne se ei todellakaan kuulu. Islan mielestä uusi oivallus on niin hauska, että tuoleja työnnellään virne korvissa ja naureskellen, mutta onneksi uusi oivallus ei vaaranna lapsen turvallisuutta, omaisuuden turvallisuutta, eikä äidin mielenrauhaa. 

Vaikka Isla ajeleekin taaperokärrillä toisinaan ja saattaa joskus ihan oma-aloitteisestikin lähteä sillä ajamaan, on edellä mainitut huonekalut huomattavasti kovemmassa ajossa. Kuten kuvista näkee, Isla odottaa mieluummin palvelua kärryn kyydissä, kun suostuu sillä itse ajelemaan. Ajelun lisäksi tällä hetkellä kova juttu on kaiken mahdollisen nuoleminen ja varsinkin keittiöjakkaran jalat ja taaperokärrin aisa on olleet aika useasti maistelun kohteena! Tulis vaan ne hampaat jo, ei kai tuo voi muutakaan olla kun likka syö koko ajan kaikkea ja jos ei muuta niin ainakin omia sormia. 

Me saatiin Isla tunti sitten unten maille, joten luvassa on korteilla pelaamista ja herkuttelua karkkien muodossa! Ihanaa viikonloppua kaikille, muistakaahan levätä!


2 kommenttia:

  1. Meillä matkustetaan samassa kärryssä kanssa tolleen kyydissä :D Tänään Eemi kävi istumaan siihen ja ootti että joku työntää! Ihana Isla :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä arvon neiti saa vielä itse kävellä, joten turhaan odottelee aina työntäjää kärrissä :D

      Poista

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!