2.4.2013

Videomateriaalia ja kuulumisia

Laitetaas heti alkuun pieni videopätkä, jossa Isla esittelee uutta taitoaan. Meidän neiti on hoksannut, että mullahan on kieli ja sillä saa aikaan hauskoja ääniä! Kyllä me ollaan naurettu Miikan kanssa, hassu tuo meidän pikkulikka :) Voin vaan kuvitella, kuinka täynnä oon parin viikon päästä tuota Islan jaadijaata, kun se tekee ainakin tällä hetkellä sitä koko ajan. No onhan se tietysti kivaa, kun lapsi oivaltaa uusia asioita. 


Isla harjoittelee myös tällä hetkellä kovasti ilman tukea seisomista, mutta harvemmin vielä oma-aloitteisesti päästää tuesta irti. Jos nostan Islan seisomaan ja päästän irti, saattaa neiti seisoa jopa parikymmentä sekuntia paikoillaan, kunnes tumpsahtaa alas pyllylleen tai eteenpäin käsien varaan. Toisinaan osataan jopa laskeutua hallitusti alas, jalat harallaan ja keskittynyt ilme naamalla. Islakin tuntuu olevan varsin ylpeä uudesta taidostaan seisoa ilman tukea, sen verran neiti virnuilee ja hihkuu seisoessaan :)

6 kommenttia:

 1. ihana tuo video :D Mea on keksiny kanssa kielensä, tosin ei samalla tavalla kun Isla. Mea on koko ajan kieli esissä ja ilveilee vaikka miten :-P Ja meillä on kanssa nyt harjoteltu tuota seisomista ilman tukea, satunnaisesti saattaa itekki laskee irti, mut sitte jos mä lasken irti ja jää seisomaan nii toista aina hirveesti naurattaa, kun on nii hauskaa.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa seurata, kun Islakin tuntuu oppivan jatkuvasti jotain uutta. Teilläkin on aika aikaisin alettu seisomaan ilman tukea :)

   Poista
 2. Kohta Isla jo juoksee etkä pysy perässä ;D

  VastaaPoista
 3. Isla on kyllä tosi kaunis lapsi! :)

  VastaaPoista

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!