14.4.2013

Viikonloppukuulumisia

Meidän viikonloppu oli aivan tuikitavallinen sisältäen siivoamista, töitä, herkuttelua, kiukuttelua (niin äidin kuin lapsenkin osalta), nukkumista, lepoa, vierailua sukulaisten luona ja yhteistä aikaa. Aika usein me mennään mökille silloin kun Miikalla on vapaa viikonloppu ja työviikonloput ollaan yleensä ihan vaan kotosalla, kotihiirinä oltiin siis myös tänä viikonloppuna. Toisaalta ihan kivaa viettää aikaa kolmestaan ja olla vaan, viikolla kun meillä on niin kovin vähän sitä perheen yhteistä aikaa. Eilen saunottiin ja syötiin tortilloita, tänään vuorossa oli kebabbia ranskalaisilla, joten eiköhän tuo herkuttelukiintiökin oo taas hetkeksi täytetty! 

Isla on ollu koko tämän viikon vähän väliä känkkäränkkä, eikä oikein mikään oo hyvä. Nukkuminen on tyhmää (tai oikeastaan unille käyminen), leikkiminen on tyhmää, äiti on tyhmä, isi on tyhmä, kaikki on tyhmää. Epäilen, että likka saattaa tehtailla hampaita mahdollisesti suuhun, sillä sormet hakeutuvat jatkuvasti tökkimään yläikeniä ja kaikkea syödään tällä hetkellä, olipa se sitten oma pipo, purulelu tai kirja. Oi tulispa ne hampaat jo nopeasti ja saataisiin meidän pieni päivänsäde taas takaisin!
Iskän huppari oli vähän iso! 


Mummilasta kotiin tullessa Isla kiskas pipon silmille ja lähti nukkumatin kanssa treffeille :)

Ennen nukahtamista Isla oli kaivanu hoitopöydältä unikaverin itselleen :)

Ihanaa alkavaa viikkoa!

8 kommenttia:

 1. Täälläkin tehdään ylähampaita :/ Meidän neidistä syöminen on kaikista tylsintä, silti suuhun menee kaikki muu paitsi ruoka :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Islalle ruoka maistuu entiseen tapaan, mutta kaikki muu onkin sitten tyhmää :(

   Poista
 2. Sulonen neiti ainaki kuvissa, eikä yhtään näytä siltä että olis kiukutellu äitille ja iskälle jo pitempään. ;) ja kuulostaa hyvältä tuo kotiviikonloppu, on nimittäin oikeesti ihanaa kun vaan saa olla joskus ihan rauhassa ja syödä hyvin. :)

  -Riikka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän sitä nyt kameran edessä passaa kiukutella ;) Usein sitä buukkaa koko viikonlopun täyteen tekemistä, mutta pitäis muistaa myös se lepo ja rauhoittuminen ylipäätään, varsinkin ennen toisen lapsen syntymää :)

   Poista
  2. Nii ja odotappa vaan kun tähän aikaan vuoden päästä saat juosta kahden pienen perässä, siinä ei sitte edes viikonloppuna rauhotuta. ;)

   -Riikka

   Poista
  3. No ei varmasti rauhoituta ja sitten osaa arvostaa vielä entistä enemmän niitä viikonloppuja, vapaapäiviä tai edes vapaita tunteja, jolloin toinen tai kummatkin muksuista on hoidossa :D

   Poista
 3. Mihinkäs muualle niitä hampaita tulisi kuin suuhun?(tiedän oli huono, mutta osu just niin mun tämänhetkiselle tuulelle, eli KAIKKI NAURATTAA!) vitsi mikä unimasa Isla vikassa kuvassa on, meilläkin usein roikkuu joko jalka tai käsi pinnojen välissä, tiedä tosin onko se nyt sit niin hyvä juttu ajatellen kun toinen herää ja yrittää nousta, mutta tähän mennessä ei mitään haavereita ole tullut onneksi :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suuhunpa hyvinkin ;) Isla myllää sängyssä usein jonkun aikaa, ennen kuin nukahtaa mitä ihmeellisimpiin asentoihin. Muutaman kerran meillä on herätty siihen, että jalka on jäänyt jumiin pinnojen väliin, mutta eipä tuota oikein voi estääkään ja Isla herää heti, jos yrität sitä nukkuvana siirrellä.

   Poista

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!