7.5.2013

Blogin synttärit lähestyy!

Kuten joku ehkä saattaakin muistaa, mainitsin viime joulukuussa, että blogilla oli virallisesti yksivuotissynttärit 10.12.2012. Tiedossa ei kuitenkaan ollut mitään maailmaa mullistavia synttäribileitä, sillä mun mielestä blogin synttäreitä voidaan viettää vasta nyt toukokuussa, koska vasta viime vuoden toukokuussa aloin kirjoittelemaan säännöllisesti ajatuksiani tänne ylös. Blogin synttärit on virallisesti 18.5 ja mun mielestä olis kivaa keksiä jotain ekstraa tuolle viikolle. Miltä kuulostais ajatus vaikka toivepostauksista, joita voisin toteutella tuon viikon aikana? Löytyiskö teiltä ideoita toivepostauksiin? :) 

Nyt saa (ja pitää!) heittää ilmoille postausideoita, joita toteutan 
parhaani mukaan blogin synttäriviikon 13-19.5.2013 aikana. 

8 kommenttia:

 1. Postausideoita:
  - Meidän perheen elämä viiden tai kymmenen vuoden päästä
  - Postaus siitä, millaisia kuvitelmia sinulla on kahden pienen lapsen kanssa elämisestä/heidän kasvattamisesta, miten luulet arjen muuttuvan yms. Ja vaikka myös voisit kertoa siitä, mitä ajatuksia herättää lapset pienellä ikäerolla/suurella ikäerolla :)
  - Nuoruuspostaus sinusta

  :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos postausideoista, pistän korvan taakse ;)

   Poista
 2. video postausta :) jos ei ole liian henkilökohtainen aihe, niin miten pärjäätte rahallisesti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen vannonut, etten ikinä tee videopostausta, mutta saas nähdä ;) Raha-asiat ovat yksityisasia, josta en pahemmin tule kertomaan, mutta katsotaan jos sivuan sitä jossakin postauksessa.

   Poista
 3. kämppä esittely! Vai onko jo ollu? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asuntopostauksen olen tehnyt viime tammikuussa, http://ihmeellinenelamaa.blogspot.fi/2013/01/no-se-asunto.html. Makkareiden paikkojen vaihdosta löytyy muutama kuva osoitteesta http://ihmeellinenelamaa.blogspot.fi/2013/05/ohi-on.html.

   Poista
 4. Kurkkaus Islan vaatekaappiin ois kiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä on toivottu aikaisemminkin ja jospa sen nyt saisin tehtyä! Kaikkea tuskin tulee esiteltyä, sillä vaatetta on ihan liikaa, mutta jos osan edes saisin kuvattua :) Kiitos ideasta!

   Poista

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!