15.5.2013

Hiekkakakkuja

Me oltiin tänään tehokkaita ja ehdittiin ulkoilemaan jo aamupäivästä, oma kotipiha sai tosin luvan kelvata tällä kertaa. Yleensä me ei ehditä Islan kanssa aamupäivällä ulos, koska olen niin hidas käynnistymään ja aamupalan syöminen, meikkaaminen ja muut hommat hoituu varsin hitaasti, kun saan koko ajan juosta lapsen perässä, joka ei tottele mitään ja kiellot kaikuu kuuroille korville. Yleensä siinä vaiheessa, kun oltais valmiita lähtemään ulos, alkaa Isla olemaan jo aika väsynyt ja nälkäinen, ulkoilu saa siis odottaa iltapäivään. Tänään otettiin ensimmäistä kertaa hiekkalelut mukaan tuohon pihalle ja Islan mielestä se oli tosi kivaa, varsinkin kun äiti teki hiekkakakkuja ja likka sai niitä hajottaa. Toinen melkein yhtä kiva juttu oli kaivaa lapasilla hiekkaa sankosta ja viskoa hiekkaleluja ympäriinsä. Noh, menee ehkä vielä hetken aikaa ennen kuin Isla ymmärtää hiekkalelujen tarkoituksen, mutta siihen asti mä saan päästää sisäisen lapseni valloilleen ja rakennella hiekkakakkuja, joita Isla tuhoaa parhaansa mukaan ;) Kiikkumassakin käytiin tietysti, mutta tasainen keinutus alkoi painaa uhkaavasti Islan silmäluomia alaspäin, niinpä tultiin kotiin syömään ja päikkäreille. 
Mulla on tossa parin tunnin päästä jälleen neuvola, josta kertoilen varmaan sitten huomenna, kun poksuu taas viikot! Ajatella, että tänään on kuusi päivää aikaa niille viikoille, kun Isla synty. No, musta ei edelleenkään tunnu siltä, että olisin lähdössä synnyttämään lähiviikkoina, joten katsellaan sitten syksyllä uudestaan ;)

2 kommenttia:

 1. Ihana pipo Islalla! Ja ootpas ollut tehokas tänään. ;) voii, ei oo pitkä aika enää kun saatte poitsun masusta syliin. :)

  -Riikka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi pipo on kyllä ihana, miksei aikuisille tehdä samanlaisia? ;) Eihän siihen synnytykseen pitäis olla enää pitkä aika, mutta silti musta tuntuu että oon joulunaki vielä yhtenä kappaleena...

   Poista

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!