9.5.2013

Mökillä!

Tultiin eilen mökille koko konkkaronkka ja täällä onkin riittänyt vilinää ja vilskettä, sillä Islan lisäksi oman osansa huomiota on vaatinut kummityttömme Aamu, joka on huomiseen iltaan asti hoidossa täällä. Ei sillä, kaksi lasta ja neljä aikuista, en valita ;) Erotuomarina on tosin jonkun verran joutunut toimimaan, sillä Islaa on vaivannut tänään känkkäränkkä ja Aamun kädestä on viety kaikki mahdolliset lelut, eikä Aamu viitsi pistää vastaan vaan luovuttaa kaikki lelut suosiolla Islalle. Meidän likka on myös vetänyt muutamat itkupotkuraivarit, kun tyhmä äiti kieltää viemästä leluja toisten käsistä. No, ehkä meidän äitien tehtävä on toimia tyhminä ja tylsinä erotuomareina, jotka kieltää kaiken kivan ;)

Miika lähtee huomenna vielä päiväksi töihin, mutta tulee illalla sitten takaisin ja ollaan mökillä koko viikonloppu. Tää voi olla (ja varmaan onkin) viimeinen viikonloppu mökillä ennen synnytystä, joten nautitaan siitä nyt sitten koko rahan edestä. Lauantaina pitää tosin käydä pyörähtämässä Miikan mummon luona siivoamassa ja pesemässä ikkunat, ihan niinku en olis saanut tarpeekseni jo viime viikonloppuna omien ikkunoiden pesusta. Niin ja kotonahan pesua odottaa vielä parvekelasit, mutta en jaksa niillä vaivata nyt päätäni, kun ei tarvitse olla niitä näkemässä ;) Eilen oli tosi nätti ja aurinkoinen ilma, tänään onkin satanut vettä sitten eilisenkin edestä. Tosi tyhmää, kun ulkona ei viitsi olla tollaisella kakkasäällä, mutta toivottavasti viikonloppuna olis edes välillä vähän parempi sää, jotta päästäis ulkoilemaan. Islaa on kyllä hyvin tuntunut nukuttavan rattaissa, vaikka ulkona sataakin :) 

Me leivottiin tänään Aamun ja Islan kanssa pikkuleipiä ja Islakin puristeli taikinaa innoissaan, vaikka ei vielä oikein hoksaakaan leipomisen ideaa. Viimeksihän samanlaisia pikkuleipiä tehtiin Islan kanssa isänpäiväksi ja silloinkin pikkuleivistä tuli vallan nättejä, vaikka ne menikin uuniin epämääräisien kökkyröiden näköisinä. Ihmettelen suuresti, ettei Isla vielä hoksannut sitä, että taikinaahan voisi syödäkin!

Kyllä niistä pikkuleivän näköisiä tuli, vaikka ei ois välttämättä uskonu ;) Loimulohta, nam! Pyörin sunnuntaina mökiltä pois...

 Kirpaisee katella näitä kuvia, eilen oli vielä aurinkoista...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!