13.5.2013

Muistutus!

Muistanette varmaan, kun viime tiistaina pyysin teiltä aiheita toivepostauksiin? Ideoita tulikin muutama, mutta niitä kaipailtaisiin nyt lisää, jotta voin blogin synttäriviikon aikana hommata itselleni entistäkin komeammat silmäpussit postauksia kirjoittamalla ;) Vinkkinä voin kertoa, että ensimmäisenä on luvassa nuoruuspostaus minusta kuvien muodossa! 

Olisiko teillä mahdollisesti postausideoita Miikalle, jos yrittäisin sen suostutella kirjoittamaan tänne jotain? ;)


10 kommenttia:

 1. Tätä ei tartte toteuttaa, mut toiveaiheita olisi synnytyksestä palautuminen, suhde kroppaan nyt kun olet kerran synnyttänyt ja uudelleen raskaana, jännittääkö seuraava synnytys ja siitä toipuminen, aiheuttaako hormonit ongelmia yms. Sellainen "tästä ei yleensä puhuta"-postaus :D Mut tosiaan melko henkilökohtainen, joten mieti haluutko toteuttaa tai miten haluat toteuttaa.

  Henna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsellaan, saisko tosta jonkinlaisen postauksen aikaan ;)

   Poista
 2. Miikan näkökulmasta: Meidän perhe :---)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää yrittää suostutella Miikaa :D

   Poista
 3. Miika voi avautua siitä, millaisena se näkee sut ja teidän elämän ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. häpeämättömästi ja kaikilla likasilla yksityiskohdilla!

   Poista
 4. laita miika kirjoittamaan postaus millaista on olla isä?:D siis että vastaako se kaikkea mitä on joskus ehkä mielikuvitellut mikä on parasta siinä ja nii, kirjoittas omat näkemyksensä!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miika sanoi, että tollasesta on vaikee kirjottaa, mutta katotaan josko saisin suostuteltua sen kirjottamaan ainakin jonkun postauksen :)

   Poista

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!