3.6.2013

Kesäkoti

Me oltiin viime viikonloppuna taas pitkästä aikaa mökillä ja se toimiikin kesäkotina varmasti useamman kerran tämän kesän aikana. Sitä on vasta nyt hieman vanhempana oppinut arvostamaan mökkeilyä ja toivon, että lapset osaisivat arvostaa sitä samalla tavalla kuin minä, kunhan vähän tuosta kasvavat. Isla ainakin tykkää mökkeilystä kovasti jo nyt, koska siellä ollaan kelien salliessa paljon ulkona ja aina on joku viihdyttämässä ja leikittämässä. Viikonloppuna likka korkkasi myös uimakauden avatuksi uima-altaassa, joka on mulla ollut lapsena (20 vuotta sitten, huh!). Likka polskutteli altaassa innoissaan ja tähän hauskuuteen ei edes paljoa vettä tarvittu, kunhan sitä sai vähän kaavittua sankkoon ja siitä suuhun ;) Meille sattu älyttömän nätit ja lämpimät kelit mökille ja hyvä niin, kun Islankin kanssa pystyi olemaan melkein koko päivän ulkona. Pikkuvelikin nukkui osan ajasta sisällä viileässä ja välillä treffailtiin nukkumattia varjossa olevassa vaunukopassa. Isla nukkui ensimmäisen yön mun äidin kanssa päärakennuksessa ja toisen yön mun, Miikan ja vauvan kanssa aitassa. Mua hieman pelotti, että mitäköhän aitassa nukkumisesta tulee, kun vauva kuitenkin herää huutamaan nälkäänsä yöllä ja Isla on niin kovin herkkäuninen. Sen lisäksi pikkuveljen masua kipristeli kovastikkin alkuyöstä ja silloin huudettiin pidemmän aikaa. Kyllähän se Isla heräsi huutoon ja itki itekin kesken unten heränneenä, mutta sitten kun likka alkoi uudestaan nukkumaan, ei herättykään enää pikkuveikan nälkäkitinöihin. Vähän jotain ääntä kuului likan pinniksestä, mutta unet jatkui kuitenkin ja hyvä niin.

Me tultiin eilen koko porukalla kotiin, mutta tarkoitus olis lähteä taas keskiviikkona mökille. Täällä kaupungissa pitäis ehtiä näkemään vähän kaikkia ja tällä hetkellä kalenteri näyttääkin varsin täydeltä kaverivierailuiden osalta. No, pitää yrittää nyt nähdä ihmisiä, kunnes paetaan taas sinne korpeen ;) On niin luksusta olla mökillä, kun äidin jäätyä kesälomalle on aina vähintään yksi käsipari apuna! Sitä ennen pitää jaksaa pari pitkää päivää muksujen kanssa kolmestaan, kun Miika tekee töitä 06-14 ja 16-20. No, onneks tää päivä on jo selvitetty, enää huominen on pitkä päivä!


6 kommenttia:

 1. Aivan ihana kuva Isltasta tuo viimenen. :) Voi kun meilläkin olis mökki johon mennä tuosta noin vaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meijän pörröpää <3 On kyllä onni, että meillä on tollainen mökki ja vieläpä sopivan matkan päässä, että jaksaa muksujenkin kanssa ajella :)

   Poista
 2. Mikä kamera sulla on kun tulee näin hyviä kuvia?:) ihania kesäkuvia'

  VastaaPoista
 3. hei :) sun blogia on ihana lukea, tää on tosi pirteä ja täynnä elämää (:
  millä kameralla kuvaat? tosi kivoja kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, positiivista palautetta on aina kiva saada! Kamera on Nikon D5100.

   Poista

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!