2.6.2013

Neuvolakuulumisia!

Pikkuveljen neuvola oli perjantaina ja koska matkaan lähdettiin kahden muksun voimin, oon aika onnellinen, että Miikakin oli mukana! Isla nimittäin leikki ensin nätisti leluilla, mutta kun ne oli nähty, niin likka yritti kaataa vaa'an, repiä johdot seinästä, karata ovesta muutamaan otteeseen, kontata terkan pöydän alle piiloon ja keksipä neiti ajella jakkarallakin, joka on tutkimuspöydän yhdeydessä :D Lopun aikaa Miika sitten pitikin Islaa sylissä ja yritti viihdyttää neitiä parhaansa mukaan, ei olis yksin tullu tosta mitään. 


No mutta niitä neuvolakuulumisia!

Ikäähän poitsulla oli 8 päivää neuvolassa ja tällä kertaa päänympärystä ja pituutta ei mitattu. Paino oli 3095 grammaa, joten painoa oli tullut 375 grammaa lisää! Hyvin siis kasvaa ja sen mukainen on kyllä ruokahalukin ;) Painon pitäisi nousta vähintää 120 grammaa viikossa, poitsun paino oli noussut 375 grammaa viidessä päivässä. Enää ei tarvitse herätellä kolmen tunnin välein syömään, mutta pikkujäbä on itse aika tarkka syömisrytmistään ja se onkin aina aika tarkalleen se kolme tuntia. Viime yönä oli luksusta, kun pikkuveikka vetäs 4,5h unta putkeen syömättä!"Jäntevä poika. Täysimetys, kasvaa hienosti. Painoa tullut 374gr / 5vrk. 
Iho kaunis, silmät ja suu puhtaat. Normaalit refleksit."

Tällä hetkellä mennään siis täysimetyksellä ja mä olen tilanteeseen enemmän kuin tyytyväinen! Islan kohdallahan imetys ei lähtenyt sujumaan ollenkaan, vaan likka vetäs hirveät raivarit ja ei vaan yksinkertaisesti hoksannut oikeaa imuotetta. Pikkujäbä on ihan eri maata siskonsa kanssa ja imetys lähti sujumaan jo heti sairaalassa :)

4 kommenttia:

 1. Voidaanko tulla ensviikolla käymään ;) on kyl suloinen pakkaus ( miro on kyl the jättivauvvvva <3 )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähetään varmaan keskiviikkona takas mökille, mut ennen sitä? ;)

   Poista
 2. Voi ompa tullu hienosti painoa. :) Ja kyllä hän on vaan ihana. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä vaan haaveilin siitä kolmesta kilosta siinä toivossa, ettei tarviis enää öisin herättää, mutta painoo oli tullu kyllä enemmän kuin osasin odottaa! :D

   Poista

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!