16.7.2013

Iso tyttö jo!

Jos eilen päivittelin, että meidän minimies on jo iso, niin tuntuu kyllä, että Islakin on kasvanut ja kehittynyt yhdessä hujauksessa! Mä en ole Islalle antanut tätä ennen pahemmin lusikkaa käteen, sillä likkaa on kiinnostanut lähinnä ruuan linkoaminen lattialle. Mukin kanssa sama homma, koska aiemmin mukin sisältö yritettiin kaataa jatkuvasti pöydälle ja syliin, eikä likalla tuntunut olevan minkäänlaista halua juoda itse. Tänään annoin likalle lusikan käteen ja kovasti Isla yritti ruokaa kauhoa suuhun. Lusikka tuppaa kääntymään juuri ennen maalia pystyasentoon, kuten varmasti aika monella tuon ikäisellä, mutta yritys on kova! Mä laitoin lusikkaan ruokaa ja Isla sitten parhaansa mukaan yritti saada osumaan lusikan suuhun. Iltapäivällä olikin eri ääni kellossa ja likka oli sitä mieltä, että minä ite. Vaikka laitoin lusikkaan ruokaa, Isla tökkäs lusikan takaisin kippoon ja yritti itse metsästää makarooneja kyytiin. Noh, eihän siitä oikein mitään tullut, mutta harjoitteluahan tämä vielä tässä vaiheessa on. 
Oon jo hetken aikaa antanut Islan juoda vähän itse niin, että mukin pohjalla on vain tilkka vettä tai maitoa, koska likka on huitaissut aina mukin sellaisella kyydillä huulille, että juomat on päätyneet lähinnä rinnuksille. Tänään annoin ensimmäistä kertaa reilummin maitoa mukiin, koko sen määrän mitä Isla juo ruualla. Kuinka ollakaan, yhtään ei mennyt ohi ja likka joi maidon ennätysnopeasti. Niin iso tyttö jo!

P.S. Tein tänään toista kertaa elämässäni pitsaa ja voi että siitä tuli namia!!


4 kommenttia:

 1. Onko noissa lautasissa joku imukuppi tuolla alla että pysyy paikallaan? :) Käteviä, mistä tollasia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, meillä on parikin tollaista imukupilla varustettua lautasta ja varsin käteviä tollaisen neidin kanssa, joka viskois lautaset mielellään lattialle ;) En nyt millään muista mistä nuo on, yks taitaa olla ainakin cittarilta, että niitä löytyy vähän joka paikasta :)

   Poista
  2. Täytyypä pitää silmät auki, meilläkin on nimittäin lentäviä lautasia :--)

   Poista
  3. Mä ostin noi jo heti kun Isla alkoi syömään kiinteitä, niin ei oo ollu lentäviä lautasia ;) Ilta- ja aamupuuro syödään tosin vielä imukupittomista kipoista, mutta tilanne muuttunee sitten, kun Isla alkaa lappamaan enemmän apetta itse suuhun :)

   Poista

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!