12.7.2013

Mökkikuulumisia!

Kyllähän on taas sattunut ja tapahtunut mökillä, blogilomakin lienee ihan sallittua kesällä ;) Me oltiin eilen kalassa Miikan kanssa, saaliina yksi katkennut airon hankain ja mä sain kunnian meloa takaisin kotirantaan. Ei varmaan tarvii sanoa, että hankain katkes sen takia, ettei Miika muistanut nostaa ankkuria ylös ja ihmetteli vaan soutaessa, että mitenköhän se nyt näin raskasta on... :D Islaa ja pikkuveikkaa on vaivannut känkkäränkkä muutamana viime päivänä, toivottavasti tää olis vaan väliaikaista. Likka on ollut sitä mieltä, että päikkärit voi nukkua 40 minuutin pätkissä ja lopun aikaa voikin sitten ränkättää. Veikka taas on nukkunut huonosti, huutanut öin ja päivin, eikä syytä huutoon oo vielä keksitty. Aiemmin syy samanlaiseen huutoon oli iltaisin saatu korvike, mutta nyt sekään ei voi olla syynä, kun poitsu ei oo saanut korviketta varmaan 2-3 viikkoon. Mikähän lie pienen miehen masua vaivaa, ainoastaan rattaiden ollessa liikkeellä tai sylissä on hyvä olla :(

Me tultiin eilen jo mökille ja tarkoitus olisi viihtyä täällä sunnuntaihin asti. Mä lähden huomenna poitsun kanssa kaupunkiin, kun Miika menee töihin, koska mun pitäis löytää pienelle miehelle ristiäiskamppeet. Nii'in, ristiäisiin on reilu viikko ja poitsulle ei oo vaatetta sinne ja mun mekosta puuttuu vuorikangas, jottei kaikki paistais läpi. Noo, eiköhän tää tästä :D Ens viikolle on hirmuisesti hommaa, kun ohjelmassa on kavereiden treffailua, neuvolaa, jälkitarkastusta, papin tapaamista ja ristiäisiä. Huh!

Meidän pupuvauvasta on kuoriutunut varsin utelias tapaus ja tänään saatiin neidille uusi iso ulkohäkki, jossa voi vetää masun täyteen tuoretta ruokaa. Kaikista eniten pupua tuntuu kiinnostavan Isla, sillä aina kun likka menee häkin luokse, on pupu moikkaamassa. Liekkö asiaan vaikuttaa se, että kanivauvan synnyinkodissa on ilmeisesti ollut ainakin pari kappaletta lapsia. 4 kommenttia:

 1. Saako udella mitä kuvankäsittelyohjelmaa käytät? Olisi hakusessa, eikä tullut vinkkejä blogin kautta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä säädän vain kuvien kotrastia ja lisään reunat, joten en tarvitse mitään superhienouksilla varustettua kuvankäsittelyohjelmaa. Kollaasit ja kontrastien säädöt teen Picasa 3:lla, kuvien koon muokkauksen ja reunat PhotoFiltrellä. Kumpikin on ilmaisia :)

   Poista
  2. Mahtavaa, juurikin jotain simppeliä haen! Kiitos vinkistä!

   Poista

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!