3.9.2013

Erittäin edullinen sisustusratkaisu!

Mua on jo pitkään vaivannut se, että Islan huoneen seinät on täysin tyhjät, mutten ole keksinyt mitään kivaa ratkaisua, varsinkaan tuohon isolle seinälle. Muutama viikko takaperin keksin ainakin väliaikaisen ratkaisun, joka saa kelvata siihen asti, kunnes löydän seinille jotain mielettömän upeaa ;) Tänään ryhdyin tuumasta toimeen ja uskokaa tai älkää, tämä sisustuksen piristäjä maksoi suunnilleen 2,5 euroa, erittäin edullista siis! Hommaan kului kolme isoa kartonkia ja sitä jäi vielä ylikin, lisäksi tarvittiin vähän teippiä ja musta tussi. Eipähän oo enää tyhjät seinät ja varsinkin pienemmälle seinälle viirinauha sopii mun mielestä erittäin hyvin! 
Mitäs mieltä olette? Kiva ja edullinen sisustusratkaisu? 
Vai joko tämä on liian nähty useissa blogeissa?  8 kommenttia:

 1. Tosi kivan näköinen! :).

  Munkin pitäisi keksiä vauvanhuoneen seinille jotain. En haluaisi vielä juuri remontoidun huoneen seiniä pilata naulanrei'illä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä helppo ja edullinen ratkaisu, eikä tarvitse edes reikiä seiniin ;) Kartongistahan voi taikoa vaikka mitä seinille, kunhan ei pikkukäpälät yllä niihin. Mäkin mietin erilaisia kiinnitysratkaisuja ja totesin, että pieni pala teippiä rullalle viirin taakse pitää ne tarpeeksi hyvin paikoillaan (jesari!).

   Poista
 2. Miten Iskan nukkuminen onnistuu tuommoisessa "isojen" sängyssä? :) Meillä on samanikäinen tyttö ja tuntuisi ihan uskomattomalta, etät hän nukkuisi kiltisti tuommosessa sängyssä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin onnistuu ja siitä on tulossa ihan pian postausta ;)

   Poista
 3. Hei mua kiinnostaa nuo ihanat verhot?:) Taitaa olla ikean?! Onko miten ohut tuo matsku?
  -S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ne on Ikean Eivor-mallistoa (http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/40210925/). Materiaali on aika ohkaista, mut silti suht jämäkkää.

   Poista

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!