17.9.2013

ReippailuaMeidän aamu alkoi tänään normaalia aikaisemmin, kun Milo alkoi huutelemaan nälkäänsä puoli seiskan jälkeen ja päätin itse nousta syötön jälkeen ylös, enkä jäänyt nukkumaan siihen normaaliin kasiin tai puoli ysiin asti. Puoli kahdeksaan mennessä olin saanut pärstän jo siihen kuntoon, että kehtaa ihmisten ilmoille mennä ja vaatekriisikin oli selätetty. Herättelin Miikankin puoli kahdeksan aikaan, jotta kerkeää käymään suihkussa ennen Islan heräämistä, sillä olin päättänyt, että tänä aamuna me lähdetään ulos koko porukalla. Kuten olen aiemminkin maininnut, me ollaan aamuisin niin hitaita, ettei ehditä ikinä minnekään, ennen kuin onkin jo lounasaika. Kävin Islan hakemassa vähän ennen kahdeksaa aamuhommille, likka kun oli ensimmäisen kerran huudellut sängyssään jo kymmenen yli seiska ja sen jälkeen vain torkkunut lyhyitä pätkiä. Milokin heräili pian Islan jälkeen, vaikka yleensä meidän pieni mies herää seiskan aikaan syömään ja valvoo sen jälkeen pari tuntia. Onneksi tämä aamu oli kuitenkin poikkeus ja jäbä jatkoi uniaan heti syönnin jälkeen.

Uskomatonta, mutta totta - me oltiin pihalla tasan kello yhdeksän. Ne, jotka minua vähänkään tuntevat, tietävät tuon olevan suuri saavutus! Tää pitäis varmaan ihan oikeesti merkitä jonnekin ylös... Lähdettiin kävelemään Hapelähteen puistoa kohti ja kerrankin satuttiin paikalle siihen aikaan, ettei siellä ollut hirveästi porukkaa. Yleensä tuolla on tosi vaikea päästä edes kiikkumaan, kun porukkaa on niin paljon, mutta mitä aikaisemmin aamusta sinne menee, sitä hiljaisempaa siellä on. Puoli kymmenen aikaan puisto alkoi täyttymään aika vauhtia ja me päätettiin pian jatkamaan matkaa. Kotona oltiin vähän puolen yhdentoista jälkeen, joten kyllähän tuossa ihan kivan mittainen ulkoilu tuli. Hyvä, että ehdittiin aamupäivällä ulkoilemaan, sillä iltapäivällä onkin tiedossa kahvittelua ja juoruilua ystävän kanssa.

Sitä huomaa olevansa ihan eri tavalla virkeä, kun aamulla saa itsensä liikkeelle ajoissa ja lähtee pihalle. Se nouseminen ja ulos lähteminen tuntuu vaan niin vaikealta! No ensimmäinen askel aikaisempiin aamuihin ois varmaan se, että osattais mennä edes ajoissa nukkumaan... 

Meidän kuulumiset päivittyy edelleenkin Instragramiin nimimerkillä 
dannall ja Miikan löytää sieltä nimimerkillä bassokostaja, että vink vink ;)6 kommenttia:

 1. Ihania noi Islan puku ja pipo!!!:) ja tietysti ihana tyttö ;)

  Meillä ollaan joka aamu ulkona kerrontarkkaan 9 :D Joskus pari minuutti yli,koska jos tota riiviötä ei ulkoiluta 1,5h joka aamu niin ei suostu nukkumaan päikkäreitä!:o
  Ja nyt kun ollaan oltu 2 vko kipeinä niin kyllä huomaa kuinka poika menee pitkin seiniä ja on yks kärtty kun on tylsää :S
  Raivarit ja kitinätkin selätetään sillä että ulkokamat päälle ja menoks!:)
  Nyt vaan kun Äiti parantelee itseään keuhkokuumeesta ja poika flunssasta niin kieli pitkällä odotan että päästään taas siihen normaaliin arkeen kiinni!!:)

  Ois ihana kun ois leikkipuisto lähellä,kun tuo poika niin kovin tykkää leikkikavereista. Ja mitä enemmän sen parempi! Aina menee toisten lasten sekaan vaikka ois täysin vieraita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan noi Islan vaatteet vähän överipinkit, mut ne on kyllä ihanat! Me ollaan tosi laiskoja liikkumaan ulos ja yleensä iltapäivisin puistoillaan enemmän, aamupäivät menee kotona touhutessa ja koomatessa. Jos ollaan aamusta ulkona, niin yleensä Isla on sen jälkeen niin sippi, ettei meinaa jaksaa päiväuniin asti ja niitäkään ei voi oikein aikaisemmaksi siirtää, kun yritetään siirtyä nyt vain yksiin päiväuniin, jottei illalla tarvitsisi kukkua puoli kymmenen aikaan :) Meillä on onneks kivoja leikkipuistoja muutamakin tässä lähialueilla. Kivaa, ettei tarvitse lähteä kauhean kauas puistoilemaan ja valinnan varaakin on pienemmästä isompaan ja tyhjästä täydempään ;)

   Poista
  2. Mä olen ERITTÄIN kateellinen :D Meillä kun lähimpään leikkipuistoon on 9km ja siellä en ole vielä yhtään ainutta lasta nähnyt.. Kaikilla on täällä omat pihat joten muksut leikkii ilmeisesti siellä.
   Luojan kiitos Mummista joka asuu oikeella lapsiperhe-alueella joten siellä sitten puistoillaan oikeen koko rahan eestä :)

   Poista
  3. Oma piha ois aika ihana <3 Mut toki kivaa asua kaupungissa, kun leikkipuistoissa löytyy valinnan varaa :)

   Poista
 2. Oot kyllä niin ihanan luonnonkaunis että oon ihan kade! :P

  VastaaPoista

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!