11.9.2013

Spinning + minä = kuolema?Ei ihan, mutta melkein. Kuopioon avattiin tällä viikolla uusi sali, jossa saa käydä treenaamassa ensimmäisen viikon aikana ilmaiseksi niin paljon kuin vain ehtii ja jaksaa. Mä otin tänään itseäni niskasta kiinni (siitäkin huolimatta, että heräsin puol ysi), lähdin liikenteeseen ysiltä ja olin pyörän selässä polkemassa itseäni lämpimäksi jo ennen kymmentä. Mä en ole ikinä ollut millään ryhmäliikuntatunneilla ja polkypyörän selässä vierailustakin on vierähtänyt jo pitkä tovi. Onneksi en ollut ainoa tumpelo ja ensikertalainen, joten neuvoa uskalsi kysyä ja sainkin kattavan opastuksen pyörän säätöihin.

Tunti oli I-II, eli työbiisejä poljetaan putkeen 1-2, vastusta säädellen ikään kuin ylämäkeen polkiessa. Työbiisien jälkeen tulee yksi palauttava kipale, jonka aikana poljetaan kuitenkin reippaasti löysäilemättä. Voitte kuvitella, miten kuollut olin 45 minuutin jälkeen, ei oo tullut hirveesti liikuttua viimeisen parin vuoden aikana. Mutta mä selvisin hengissä, enkä lopettanut polkemista kertaakaan! Tunti oli mulle erittäin raskas, mutta kuitenkin niin ihana. Tunnin vetäjä oli tosi kiva ja voisin ehdottomasti lähteä uudestaan!

Se fiilis, kun tajuat tunnin jälkeen, että kiireellä kamoja pakatessa olet pakannut vain treenikamat mukaan ja pyyhe on kotona. Kylläpä oli freesi olo ajella kotiin naama possunpunaisena :D

Millä tavalla te liikutte, vai liikutteko mitenkään? Ryhmätunnit vai yksin?


4 kommenttia:

 1. Minä harrastan pääasiassa lenkkeilyä vaunujen ja koirien kanssa sekä teen kotijumppaa. P on vielä niin pieni, etten halua lähteä pois kotoa harrastamaan. P:n täyttäessä 6kk olen ajatellut alkaa käymään taas salilla ja jumpissa. Tykkään ryhmäliikunnasta paljon, saan siinä itsestäni enemmän irti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en oo ikinä ennen ryhmäliikunnoissa käynyt, vaikka olenkin tiennyt, että paiskin hommia enemmän, kun joku on potkimassa vauhtia ja käskemässä, mitä pitää tehdä ;)

   Poista
 2. Itse olen ruvennut käymään zumba/kahvakuula-tunneilla, jotka on kerran viikossa. Molemmat on ryhmätunteja. En ole ikinä ennen käynyt minkään näköisillä ryhmätunneilla, ja nyt oli saatava vaihtelua yksin lenkkeilemiseen. :D Tunnit on superkivoja, ja niistä saa energiaa lapsiperhe-arkeen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen joskus zumbaillut kotona, mutta en todellakaan viittis lähtee esittelemään muuvejani ihmisten ilmoille, se on nimittäin aika kauheaa katseltavaa :D Kahvakuula kiinnostais muakin!

   Poista

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!