15.9.2013

Vielä vähän sisustusjuttuja sunnuntain kunniaksi!


Nyt tätä kuvaa katsoessa huomasin, että mattoa on ehkä pakko siirtää ikkunaan päin! Miika ei oikein tykännyt ideasta, tuo sohva kun ei oo mikään ihan kevyt liikuteltava :D Uuden sohvan myötä tila sohvan ja telkkaritason välissä jäi hirmuisen ahtaaksi sohvapöydän kanssa ja vaikka ensin meinasinkin luopua vain toisesta pöydästä, päätin sitten kuitenkin, että myös toinen saa lähteä. No, onneksi sohvapöydät pääsivät uuteen, hyvään kotiin Marin luokse :) Kun ilmoitin Miikalle, että myös matalampi sohvapöytä lähtee, oli ensimmäinen kysymys, että minnes mä sitten koneen laitan. Olin katsellut Ikeasta jo Svartåsen-työpöytää, joka olisi kätevästi liikuteltavissa paikasta toiseen ja ei se nyt niin pahan näköinenkään ollut, joten kävin sen perjantaina hakemassa. Miika totesi, että paras idea multa ikinä, joten kiitos vaan, en oo ilmeisesti jonkun mielestä kovinkaan idearikas ihminen :D Nyt sohvan ja telkkaritason väliin jää kivasti tilaa ja muutenkin olkkari miellyttää mun silmää paljon aiempaa enemmän, uusi sohva ja pieni järjestyksen muuttaminen muuttaa olkkarin ilmettä hämmästyttävän paljon.

Kuten kuvista huomaa, myös Islan huoneeseen kotiutui kaksi suuren suurta säästöpossua (tai siis norsua...), joista ei tila pitäisi ihan heti kesken loppua. Aikaisemmin vain Islalla on ollut säästöpossu, mutta pitihän Milollekin saada oma tasapuolisuuden nimissä. Olin katsellut noita säästöpossuja jo jokin aika sitten Prismassa, mutta mun mielestä kova hinta säästöpossusta (22,95€/kpl) jäi vähän mietityttämään. Oli ne kuitenkin niin kivat, etten voinut vastustaa ja hyvä niin, ne sopii Islan huoneen värimaailmaankin hyvin ;)

Mitäs mieltä olette pienistä uudistuksista? Onko hieman tilavampi olkkari parempi, kuin ennen? 
Entäs säästöpossut, hot or not? 


2 kommenttia:

  1. Jahas! jollakin on samanlainen sisustusmaku, kun samaiset verhot ja samanvärinen karvamatto löytyy täältäkin olohuoneesta! Kiva blogi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiva että muitakin miellyttää samanlainen sisustus :) Ja kiva, että tykkäät!

      Poista

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!