6.10.2013

Instaweek: 5

Se olisikin jo viides Instaweek! Yleensä Instagram on täyttynyt lapsien kuvista, mutta tämä viikko olikin vähän poikkeuksellinen ja sieltä löytyy kuvia kaikesta muustakin - jopa mun naamasta ja se jos jokin on harvinaista ;) 


1. Maanantaina kävin varaamassa pöydän kirppikseltä muksujen vaatteille ja aloitin hinnoittelu-urakan. Enpä olis ehkä tehnyt sitäkään, jos olisin tajunnut, että niitä vaatteita oli niin paljon!
2. Kaksi Ikean kassillista hinnoiteltuja vaatteita odottamassa vientiä kirpparille. Myöhemmin kävin itse asiassa täydentämässä pöytää muutamaan otteeseen, kun löysin lisää liian pieniä vaatteita. Siis ihan mahdotonta, miten nopeasti noi lapset kasvaa?!


1. Terveellinen aamupala Arnoldissa Sinin kanssa, kun käytiin vähän shoppailemassa :)
2. Kerrankin puhelimesta löytyy yhteiskuva noista ipanoista. Isla tuppaa olemaan aika meneväistä sorttia ja yhteiskuvien ottaminen tuntuu useimmiten lähes mahdottomalta.


1. Löysin kaappien kätköistä automuistipelin ja sitä onkin pelattu tällä viikolla monena iltana lasten mentyä nukkumaan. Joo, kyllä meillä on iltaisin varsin kehittävää tekemistä :D
2. Kävin vähän sovittelemassa vaatteita. Mun ilme kertoo varmaan sen, miten paljon rakastankaan vaatteiden sovittamista? :D Tuskailun päätteeksi mukaan tarttui kolme paitaa, minulle! Eikä lapsille mitään, tämä on jo oikeasti todella outoa.


1. Perjantaina koitti vihdoinkin kauan kaivattu lapsivapaa viikonloppu, joka vietettiin kaveriporukalla Tahkolla. Nykyään, kun lapsivapaata on harvoin, sitä on oppinut arvostamaan ihan eri tavalla. Vapaa tuli tosiaankin tarpeeseen ja nyt lapsilla on ehkä taas hetken aikaa pidemmällä pinnalla varustettu äiti ;)
2. Lähdettiin vähän seikkailemaan Tahkolla ja eksyttiin useamman kerran...


1. Parin harhalenkin jälkeen löydettiin vihdoinkin oikea tie Tahkovuoren päälle ja maisemat oli kyllä huikeat! Kamerasta löytyy parempia kuvia ja niitä onkin tiedossa ensi viikolla :)
2. Oma pärstä Instagramissa jo toistamiseen saman viikon aikana, ohhoh! Kerrankin jaksoin tehdä hiuksilleni jotain, yleensä kun sutasen ne vaan ponnarille tai annan olla auki.


1. Kaikki hyvä loppuu aikanaan ja puolen päivän aikoihin oltiin menossa jo kotia kohti.
2. Vaikka viikonloppu oli huippu, oli ikävä kova. Islakin alkoi kiljumaan, kun mentiin mökille, ilmeisesti tunne oli ollut molemminpuolinen. Rakas riiviö <3


1. Kotimatkalla oli huikea auringonlasku, harmi kun kunnon kamera ei ollut mukana, sillä puhelimen kameralla otetuista otoksista tuli lievästi sanottuna pliisuja.
2. Muksut nukkumassa, joten loppuilta on pyhitetty herkuttelulle, telkun tuijotteluun ja koneella istumiseen. Superkivan viikonlopun kiva päätös!


Meillä on takana huikea viikonloppu kivojen kavereiden kanssa, mutta oma koti on aina oma koti. Nyt voidaankin palata sitten taas arkeen astetta rentoutuneempina :) Oliko teillä mukava viikonloppu?4 kommenttia:

 1. Ihanalta näyttää teidän viikko! Kerropas sitten kannattiko kirpparilla myynti, että tuliko voittoakin? :) Varmasti tuo rentoutuminen vapaa viikonloppuna on ihan erilaista kuin ennen lapsia, ja varmasti osaa arvostaa enemmän! Itse en ole vielä uskaltautunut.. Itse vietin viikonlopun flunssasta, että rentoutumisesta ei kyllä tietoakaan..! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keskiviikkona on kirppiksen tilityspäivä, joten sittenhän sen näkee :) Ennen lapsia joka viikonloppu oikeestaan oli vapaa ja pystyi tekemään mitä lystää, nyt sitä vapaata osaa tosiaankin arvostaa ihan eri tavalla! Eikä sen tarvii olla ees välttämättä vapaa viikonloppu, yksin kaupassa käyminenkin on nykyään luksusta :D Oivoi, yritähän parantua!

   Poista
 2. Rentoa viikon alkua siis sinnekin . Ihania kuvia teillä ja lepposalta näyttääpi . Kiva blogi :)

  VastaaPoista

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!