13.10.2013

Instaweek: 6

Tällä viikolla Instagramin puolella on palattu tuttuun ja turvalliseen ja ipanoista on huikeasti enemmän kuvia, kun viime viikolla. Harvemmin tulee Instaan laitettua videoita, mutta tällä viikolla sellainenkin sieltä löytyy. Tässäpä olisi jälleen kooste meidän viikosta Instagramin puolella!


1. Joku pörröpää heräs päikkäreiltä :) Islalla on luonnostaan hieman kiharat hiukset ja usein päikkäreiltä herätessä näky on tällainen, kun likka on hionnut unissaan. Söpö!
2. Julistan edelleenkin vihaavani syksyä, mutta kyllä silloin on vaan nättiä, pakko myöntää.


1. Mä hiihdän aina niin tyylittömänä, joten tarjoilen päivän asu-tyylisiä kuvia sitten meidän neidistä, sillä kun on yleensä aika paljon siistimmät vaatteet, kun mulla :D Mä olen niin rakastunut tuohon takkiin, jonka löysin henkkamaukan alerekistä kymmenellä eurolla.
2. Tuttu näky. Jos Milo on mun sylissä, haluaa Islakin tietysti tankkaamaan läheisyyttä samaan aikaan!


1. Eilen käytiin isomummon luona koko porukalla.
2. Pieni videopätkä Milosta, joku vähän innostui imurista. Harmi, että ehdin kaivamaan puhelimen esille vasta siinä vaiheessa, kun parhaimmat naurut oli jo naurettu. Siis kuka oikeasti räkättää katketakseen, kun imurin letku vähän hipaisee? :D Hassu lapsi.


1. Saatiin tänään anoppilasta mukaan tuoretta leipää, joka oli lämmintä vielä kotiin päästessäkin. Niin, ei sitä kyllä enää ole. Me ollaan vähän leipähiiriä ja se oli älyttömän hyvää!
2. Vaikka Milo onkin hymyileväinen ja aurinkoinen poika, on toisinaan maailma meidän pienimmäistä vastaan. Onneksi naperot on olleet unilla jo muutaman tunnin verran <3


6 kommenttia:

 1. Voi miten tyylikäs Isla ! :))

  VastaaPoista
 2. Islan hiukset!!!<3
  Meillä oli pojulla samanlaiset kiharat vielä hetki sitten eli ennen parturin käsittelyä ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi Islan kikkarat on kyllä ihan mahottomat!

   Poista
  2. Mulla oli pienenä kans aivan kihara tukka :) Semmonen oikeasti afro! Poika näkyy perineen Äitinsä hiukset joita varmaan kiroaa myöhemmin! Ite ainakin teen niin ja suoristusrauta onkin kovassa käytössä. Pienellä tytöllä noi kiharat on vaan niin söpöt!!:)

   Poista
  3. No mut niinhän se menee aina, et jos on suorat hiukset, niin haluaa kiharat ja sit jos on kiharat, haluaa suorat ;)

   Poista

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!