3.10.2013

Lahjaidea?Sini kertoi jo oman blogin puolella naurettavan edullisista canvastauluista, joihin lapsen kanssa voi taiteilla sormiväreillä tai miksei vaikka maalillakin, jos sivellin pysyy kädessä. Tänään lähdettiin Sinin kanssa täydentämään mun kirppispöytää ja samalla poikettiin Tigerissa hamstraamassa canvastauluja. Itse ostin kuusi kappaletta 21 x 15cm-kokoisia tauluja, joille tuli hintaa yhteensä 12 euroa. Varokaa siis kummit, mummit ja muut, tulette saamaan (halusitte tai ette) ipanoiden taiteiluja lahjaksi ;) Pienempien taulujen lisäksi ostin vielä yhden 40 x 50-kokoisen canvastaulun, johon ajattelin laittaa Islan taiteilemaan ehkä mustalla ja punaisella sormivärillä, jotta saadaan neidin huoneeseenkin vähän jotain piristystä. Isompi taulu maksoi 4€, joten sekään ei ollut hinnalla pilattu. 

Sitten kun saisi vielä aikaiseksi alkaa sotkemaan noiden lapsien kanssa. Homma pitänee ajoittaa aamupäivälle, kun Miikakin on kotona, sillä veikkaan lisäkäsiparin tulevan ehdottomasti tarpeeseen. Isla on muutaman kerran taiteillut sormiväreillä ja tiedän kokemuksesta, että se on sottaista puuhaa. Onneksi väri lähtee pöydästä, lattiasta, tuolista ja lapsesta aika helposti, jotta tällainen ei-Marttakin selviää hommasta ;)

Pitäis hommata vielä ne sormivärit... Mahtaakohan löytyä muualta, kuin Tiimarista? Etsin edullisia, mutta ei kuitenkaan mitään minipurkkeja, koska rapatessa roiskuu ja veikkaan, että väriä kuluu kiitettävästi.12 kommenttia:

 1. Sormivärejä löytyy ihan perusmarketeista, usein jopa ihan pienimmistäkin :) Meillä saman ikäinen tyttö, kuin teilläkin ja tykkää hurjasti sormiväreistä ja tusseista. Noihin tauluihinhan pystyy piirtämään myös tusseilla, paksut antaa hyvän värin ja kestää hyvin pienessä kädessä :)
  -Janika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva tietää, että pitäis löytyä ihan perusmarketeistakin, enpä oo sillä silmällä niitä katellu! Islalla kynän käyttö on vielä vähän hakusessa ja viskoo mieluummin lattialle niitä, joten taidamme ensin kokeilla sormivärejä ;)

   Poista
 2. Prismasta oon itse ostanut meiän sormivärit :) Oli isot tuubit vielä niin ei ihan heti pääse loppumaan :)

  VastaaPoista
 3. Täytyykin käydä ostamassa noita tauluja, kiitos vinkistä :)

  VastaaPoista
 4. Minäkin ostin prismasta kun oli vielä poistomyynnissä.. Mutta nythän on siis joululahja ongelma ratkaistu! Täytyypä käydä ostamassa kans tauluja niin saa mummit ja kummit hienot taideteokset! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja ei oo muuten kovinkaan kallis lahjaidea! Sen lisäks ite tehty on aina ite tehty :)

   Poista
 5. Mä annoin kerran lahjaksi kaverin lapselle canvas taulun ja värit :) ihan kiva idea :)

  VastaaPoista
 6. No aivan mahtava joululahjaidea! Tänään juuri kuulin Tiimarin tyhjennysmyynnistä mainoksen, voisi löytyä värejä halavalla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä ei ainakaan täällä ollu tyhjennysmyynnit alkaneet, niitä odotellessa!

   Poista

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!