28.10.2013

Tavallinen sunnuntai :)Meillä sunnuntait on kulkeneet jo pitkään saman kaavan mukaan ja eilinen ei ollut millään tapaa poikkeus siihen. Anteeksi, huijasin! Olihan meidän sunnuntai siitä poikkeuksellinen, että olin ipanoiden kanssa pihalla jo puoli kymmenen aikaan, mikä on varsin harvinaista meidän osalta ja vieläpä sunnuntaina. Ehkäpä kellojen siirrolla oli jotain osuutta asiaan, sillä olin aamulla kasin aikaan jo poikkeuksellisen pirteä. Me käytiin lasten kanssa lähellä sijaitsevassa leikkipuistossa ja harmikseni kukaan muu ei ollut vaivautunut lapsien kanssa ulos siihen aikaan, sillä saimme viettää koko ulkoiluajan kolmestaan isossa puistossa. Olisihan se ihan kivaa, jos siellä muitakin olisi ollut, mutta eipähän ainakaan tarvinnut tapella hiekkaleluista ja kiikkumisvuoroista, passaa mulle :) Mä olen tosi laiska lähtemään ulos lasten kanssa märällä kelillä, sillä vihaan sitä kuravaaterumbaa yli kaiken. Syksyllä kun ei muita kelejä tunnu olevankaan, kuin märkää, niin pakko se on ulos lähteä. Eilen höllensin hieman pipon kiristystä ja annoin Islan remuta kuralammikoissa niin paljon, kuin sielu sieti. Likka istui innoissaan kuralammikossa ja yritti hörppiä vettä (sen sentään kielsin) ja jonkun aikaa vettä räiskittyään huomasin, että ei ne kurahousutkaan kaikkea pidä ja likalla oli ainakin lahkeet ja olkapäät haalarista märkänä. Puistosta lähtiessä riisuttiin kurakamppeet pois ja Isla jaksoi tosi hienosti kävellä koko matkan kotiin, eihän se tosin ollut kun varmaan 400 metriä, mutta silti! Kotiin tullessa huomasin, että vaikka haalari oli märkä, niin likka ei ollut. Pojot siis siitä Name It:n haalarille!
Iltapäivästä lähdettiin käymään Miikan porukoiden luona, ihan niin kuin joka sunnuntai. On luksusta, kun viikossa on edes yksi päivä, jolloin ruokaa ei tarvitse tehdä. Autolle mennessä Isla hoksasi tilaisuutensa koittaneen ja lähti juoksemaan karkuun, kun iskän silmä vähän vältti ja äiti roikkui kamera käpälässä. On se ovela! Musta on oikeesti tosi pelottavan näköistä, että Isla juoksee ihan oikeasti kunnolla ja meno on aika vauhdikasta. Kyllä se sentään yleensä pystyssä pysyy, onneksi :) Anoppilassa vietettiin aikaa reilu tunti ja tultiin sitten kotiin syöttämään ipanat. Kotona merkkailtiin reikien paikkoja niin tauluille, kuin hyllyillekin ja tänään olisi sitten tarkoitus porailla reikiä seiniin. Oltaiskohan me niin ahkeria, että lähdettäis muksujen kanssa ulos karkuun sitä melua ja pölyä? 

Viikonloppu meni taas ihan supernopeasti ja eilen mulla oli ihan lauantaifiilis. No, ei siihen seuraavaankaan viikonloppuun nyt niin pitkä aika ole, kai? Mites teidän viikonloppu sujui? :)

P.S. Mä olen koko ajan hämmentynyt sen takia, että Isla on jo niin iso tyttö! Jaksan Miikallekin koko ajan päivitellä sitä, miten "meidän Isla näyttää niiiiin isolta tytöltä" :D4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Ne on kyllä ihania! Ihanaa viettää aikaa koko perheen kesken muutama tunti enemmän, kuin arkena :)

   Poista
 2. Voi että miten suloiset lapset sulla onkaan :) Mulla on pieni vajaa 2kk tyttö, innolla odotan kun hänestä kasvaa Islan kokoinen vekkuli :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihanaa saada kehuja omista lapsista! Vauva-aika on ihanaa (joskin toisinaan rankkaa), mutta on myös kivaa, kun tollaisen reilun vuosikkaan kanssa pystyy jo touhuamaan vaikka mitä ja vuorovaikutus alkaa olemaan jo paljon helpompaa :)

   Poista

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!